Ο Αριθμός Πεπρωμένου

Μάθετε ποιο είναι το πεπρωμένο σας

Ο Αριθμός Πεπρωμένου

Αν κάποιος σας έλεγε ότι ζώντας με έναν συγκεκριμένο τρόπο θα μπορούσατε να προσεγγίσετε πιο εύκολα την επιτυχία θα θέλατε να μάθετε ποιος είναι αυτός ο τρόπος;

Κάθε όνομα όπως και κάθε γράμμα που το απαρτίζει έχει μεγάλη σημασία. Το όνομα κάθε ανθρώπου είναι κάτι ανάλογο με το ωροσκόπιο του.

Γα να βρείτε ποιος είναι ο προσωπικός κώδικας της επιτυχίας σας δεν έχετε παρά να αντιστοιχίσετε κάθε γράμμα του ονοματεπωνύμου σας με τον αντίστοιχο αριθμό κι στην συνέχεια να τους προσθέσετε.

Αυτός ο κώδικας - που οι αριθμολόγοι τον αποκαλούν Αριθμό Πεπρωμένου – και είναι ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς του αριθμολογικού σας προφίλ αποκαλύπτει:

- Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
- Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
- Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
- Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ( όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

destiny1

Οι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμηση

destiny2

Για τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Δήμου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό - εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου

Αν θέλαμε να δώσουμε μια σύντομη ερμηνεία για τον αριθμό 6 θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο αριθμός 6 είναι ένας συναισθηματικός αριθμός. Είναι ο αριθμός του ανθρώπου που ασχολείται με τα προβλήματα των άλλων, φροντίζει τα παιδιά και τους ηλικιωμένους και προστατεύει το περιβάλλον του. Με Αριθμό Πεπρωμένου 6 οι προτεραιότητες στη ζωή της Αθηνάς είναι η οικογένεια, το σπίτι και οι φίλοι της.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον Αριθμό Πεπρωμένου; Πάτησε εδώ!

Σε επόμενα άρθρα θα αναλύσουμε τους Αριθμούς Πεπρωμένου από το 1- 9 καθώς και των Κυρίαρχων Αριθμών 11, 22 και 33.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved