Αριθμός Ωριμότητας 33: Ο Θεραπευτής

Οι 33 είναι διαισθητικοί και αλτρουιστές

Αριθμός Ωριμότητας 33: Ο Θεραπευτής

Ο Αριθμός Ωριμότητας αποκαλύπτει τον αληθινό μας εαυτό και με ποιο τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις δυνατότητες μας.

Η επιρροή του Αριθμού Ωριμότητας γίνεται όλο και πιο έντονη όσο ωριμάζουμε και φτάνει στο αποκορύφωμα της μετά το 50ο έτος της ηλικίας μας.

Με τον Αριθμό της Ωριμότητας αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να αναπτύξουμε και με ποιον τρόπο, ποιό είναι το αποτέλεσμα των εμπειριών μας, γιατί συνέβησαν και που μας οδηγεί το πεπρωμένο μας.

Σε αυτούς που εστιάζουν στο δεύτερο μισό της ζωής τους, αυτός ο αριθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός. Μας δείχνει τι μπορούμε να αναμένουμε και με ποιο προγραμματισμό θα ζήσουμε μια πιο αυθεντική ζωή.

Υπολογισμός Αριθμού Ωριμότητας

Θα υπολογίσουμε τον Αριθμό της Ωριμότητας, της Ελένης Δημητρίου που γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1984

Ο υπολογισμός γίνεται σε δύο στάδια. Πρώτα βρίσκουμε το άθροισμα του ονόματος (Αριθμός Πεπρωμένου) και στην συνέχεια αθροίζουμε την ημερομηνία γεννήσεως (Αριθμός Πορείας Ζωής)

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

elalfavhto

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Λατινική αρίθμηση

latalfavhto

Ο Αριθμός Πεπρωμένου της Ελένης Δημητρίου είναι 3

Ε Λ Ε Ν Η Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ

5 3 5 5 8 4 8 4 8 3 1 1 7 4

26/ 8 40/4

8+4=12 1+2=3

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής της Ελένης Δημητρίου είναι 4

12/61984

1+2+6+1+9+8+4=31 3+1=4

Ο Αριθμός Ωριμότητας της Ελένης Δημητρίου είναι το 7

Το άθροισμα του Αριθμού Πεπρωμένου (3) με τον Αριθμό Πορείας Ζωής (4), 3+4= 7

ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 33 - Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Όταν κάποιος έχει ένα Κυρίαρχο Αριθμό – 11, 22, 33- ως Αριθμό Ωριμότητας, σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται με ευχέρεια ανθρώπινες υποθέσεις. Μην ξεχνάτε ότι οι Κυρίαρχοι Αριθμοί έχουν πολύ υψηλή δόνηση και απαιτούν την ισορροπία του φυσικού, συναισθηματικού και νοητικού σώματος.

Οι 33 είναι διαισθητικοί και αλτρουιστές. Έντονα συναισθηματικοί, αγαπούν χωρίς όρια, είναι επιεικείς και προστατευτικοί. Μέσα από τις εμπειρίες τους κάποια στιγμή ανακαλύπτουν την ισχυρή θεραπευτική ενέργεια την οποία και προσφέρουν απλόχερα και ανιδιοτελώς.

Το 33 είναι ο αριθμός των ατόμων που έχουν τρυφερή καρδιά και ως εκ τούτου εκπέμπουν συμπόνια και αγάπη. Βρίσκονται δίπλα σε όσους χρειάζονται βοήθεια και με την κατανόηση που διαθέτουν τους ενθαρρύνουν.

Νοιώθουν τον πόνο των άλλων στα τρίσβαθα της καρδιάς τους και εύκολα επωμίζονται τα βάρη τους. Επειδή το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να υπηρετούν, αδιαφορούν για το χρώμα, ή τη φυλή αυτών που φροντίζουν.,

Προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να διορθώσουν τις κοινωνικές αδικίες και να αποκαταστήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Φροντίζουν άτομα με ειδικές ανάγκες ή ηλικιωμένους.

Λόγω του υπέρ-συναισθηματισμού τους συχνά εγκλωβίζονται σε καταστάσεις εξάρτησης και χάνουν την ισορροπία τους. Για να αποφεύγουν την ταύτιση πρέπει να μάθουν:

1. Να ενδιαφέρονται και για τις δικές τους ανάγκες και να τις εκφράζουν
2. Να κρατάνε και λίγη ενέργεια για τον εαυτό τους.
3. Να αφήσουν τους άλλους να αναλάβουν την ευθύνη για τη ζωή τους

Είναι δημιουργικοί και πολλοί 33 διαθέτουν καλλιτεχνικές ευαισθησίες. Χάρη στο εκφραστικές και δραματικές τους τάσεις διαπρέπουν ως ψυχαγωγοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές ή χορευτές.

Στο δεύτερο μισό της ζωής τους, τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 33, έχουν μάθει να προστατεύουν την ενέργεια τους και τη διοχετεύουν πλέον με σωστό κριτήριο. Με την αγάπη τους και τις θεραπευτικές τους ικανότητες έλκουν διαρκώς ανθρώπους κοντά τους και με χαρά τους βοηθούν να αναπτύξουν τη συνειδητότητα τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved