Αριθμός Ωριμότητας 7: Ο Αναλυτής

Το 7 θεωρείται ο πιο μυστικιστικός από όλους τους αριθμούς

Αριθμός Ωριμότητας 7: Ο Αναλυτής

Ο Αριθμός Ωριμότητας αποκαλύπτει τον αληθινό μας εαυτό και με ποιο τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις δυνατότητες μας.

Η επιρροή του Αριθμού Ωριμότητας γίνεται όλο και πιο έντονη όσο ωριμάζουμε και φτάνει στο αποκορύφωμα της μετά το 50ο έτος της ηλικίας μας.

Με τον Αριθμό της Ωριμότητας αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να αναπτύξουμε και με ποιον τρόπο, ποιό είναι το αποτέλεσμα των εμπειριών μας, γιατί συνέβησαν και που μας οδηγεί το πεπρωμένο μας.

Σε αυτούς που εστιάζουν στο δεύτερο μισό της ζωής τους, αυτός ο αριθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός. Μας δείχνει τι μπορούμε να αναμένουμε και με ποιο προγραμματισμό θα ζήσουμε μια πιο αυθεντική ζωή.

Υπολογισμός Αριθμού Ωριμότητας

Θα υπολογίσουμε τον Αριθμό της Ωριμότητας, της Ελένης Δημητρίου που γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1984

Ο υπολογισμός γίνεται σε δύο στάδια. Πρώτα βρίσκουμε το άθροισμα του ονόματος (Αριθμός Πεπρωμένου) και στην συνέχεια αθροίζουμε την ημερομηνία γεννήσεως (Αριθμός Πορείας Ζωής)

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

elalfavhto

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Λατινική αρίθμηση

latalfavhto

Ο Αριθμός Πεπρωμένου της Ελένης Δημητρίου είναι 3

Ε Λ Ε Ν Η Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ

5 3 5 5 8 4 8 4 8 3 1 1 7 4

26/ 8 40/4

8+4=12 1+2=3

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής της Ελένης Δημητρίου είναι 4

12/61984

1+2+6+1+9+8+4=31 3+1=4

Ο Αριθμός Ωριμότητας της Ελένης Δημητρίου είναι το 7

Το άθροισμα του Αριθμού Πεπρωμένου (3) με τον Αριθμό Πορείας Ζωής (4), 3+4= 7

ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 7 - Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Το 7 θεωρείται ο πιο μυστικιστικός από όλους τους αριθμούς. Χάνεται μέσα στο χρόνο γιατί η εστίαση του είναι εσωτερική. Είναι ο αριθμός του φιλόσοφου και του αναλυτή.

Τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 7 είναι μοναχικοί από τη φύση τους. Γοητευτικοί και πειστικοί με εξαιρετικά αναλυτικό μυαλό αναζητούν την ηρεμία για να μπορούν να μελετούν με την ησυχία τους.

Δεν είναι ομαδικοί παίχτες και λειτουργούν καλύτερα όταν εργάζονται στους δικούς τους ρυθμούς με τον τρόπο που εκείνοι επιλέγουν. Όταν υποχρεωθούν να συνεργαστούν δεν μπορούν να ανεχθούν τους ανόητους συναδέλφους.

Μόνο με την πάροδο του χρόνου αντιλαμβάνονται ότι οι άλλοι δεν είναι σαν εκείνους, δηλαδή, που καταλαβαίνουν την αξία της ενδοσκόπησης και της περισυλλογής.

Τους ενθουσιάζουν τα ασυνήθιστα πράγματα, όπως να μαζεύουν αντίκες και γενικά πράγματα του παρελθόντος. Πολλοί 7 είναι συλλέκτες σπάνιων βιβλίων ή γραμματοσήμων.

Σπάνια θα τους ακούσετε να μιλούν περί ανέμων και υδάτων γι αυτό και είναι απόμακροι και αμίλητοι σε κοινωνικούς κύκλους. Δεν σπαταλάνε το χρόνο τους για θέματα επιπόλαια και κυρίως διασκεδαστικά.

Έχουν πνευματικές τάσεις χωρίς να είναι απαραίτητα θρήσκοι. Θεωρούν τη ζωή ιερή και δεν ικανοποιούνται αν δεν συνδέσουν το γνωστό με το άγνωστο. Περνούν μεγάλα διαστήματα με ένα βιβλίο στο χέρι ή χαμένοι στον κόσμο της φαντασίας τους.

Δεν έχουν την αίσθηση της διαχείρισης του χρήματος και συνήθως ξοδεύουν περισσότερα από όσα έχουν. Κερδίζουν χρήματα από εξειδικευμένες εργασίες, πράγμα που τους φέρνει και αναγνώριση.

Τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 7 στο δεύτερο μισό της ζωής τους εμβαθύνουν σε φιλοσοφικά θέματα και γίνονται γνωστοί για την ανακάλυψη νέων πραγμάτων. Είναι μοναχικοί αλλά όχι μόνοι αφού οι άλλοι τους αναζητούν για τις πολύτιμες συμβουλές τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved