Αριθμός Ωριμότητας 6: Ο Ανθρωπιστής

Η δόνηση του 6, εκπέμπει μια ενέργεια αγάπης που ζεσταίνει και προστατεύει.

Αριθμός Ωριμότητας 6: Ο Ανθρωπιστής

Ο Αριθμός Ωριμότητας αποκαλύπτει τον αληθινό μας εαυτό και με ποιο τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις δυνατότητες μας.

Η επιρροή του Αριθμού Ωριμότητας γίνεται όλο και πιο έντονη όσο ωριμάζουμε και φτάνει στο αποκορύφωμα της μετά το 50ο έτος της ηλικίας μας.

Με τον Αριθμό της Ωριμότητας αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να αναπτύξουμε και με ποιον τρόπο, ποιό είναι το αποτέλεσμα των εμπειριών μας, γιατί συνέβησαν και που μας οδηγεί το πεπρωμένο μας.

Σε αυτούς που εστιάζουν στο δεύτερο μισό της ζωής τους, αυτός ο αριθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός. Μας δείχνει τι μπορούμε να αναμένουμε και με ποιο προγραμματισμό θα ζήσουμε μια πιο αυθεντική ζωή.

Υπολογισμός Αριθμού Ωριμότητας

Θα υπολογίσουμε τον Αριθμό της Ωριμότητας, της Ελένης Δημητρίου που γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1984

Ο υπολογισμός γίνεται σε δύο στάδια. Πρώτα βρίσκουμε το άθροισμα του ονόματος (Αριθμός Πεπρωμένου) και στην συνέχεια αθροίζουμε την ημερομηνία γεννήσεως (Αριθμός Πορείας Ζωής)

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

elalfavhto

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Λατινική αρίθμηση

latalfavhto

Ο Αριθμός Πεπρωμένου της Ελένης Δημητρίου είναι 3

Ε Λ Ε Ν Η Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ

5 3 5 5 8 4 8 4 8 3 1 1 7 4

26/ 8 40/4

8+4=12 1+2=3

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής της Ελένης Δημητρίου είναι 4

12/61984

1+2+6+1+9+8+4=31 3+1=4

Ο Αριθμός Ωριμότητας της Ελένης Δημητρίου είναι το 7

Το άθροισμα του Αριθμού Πεπρωμένου (3) με τον Αριθμό Πορείας Ζωής (4), 3+4= 7

ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 6 Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ

Η δόνηση του 6, εκπέμπει μια ενέργεια αγάπης που ζεσταίνει και προστατεύει. Είναι προσανατολισμένη προς την υπηρεσία των άλλων.

Τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 6 είναι πραγματικά ευτυχισμένα όταν μπορούν να φροντίσουν τις ανάγκες των άλλων με τις συμβουλές και την περιποίηση τους. Γενναιόδωροι και συμπονετικοί ζουν σύμφωνα με την καθοδήγηση της καρδιάς τους.

Είναι οι υπερασπιστές των αδυνάτων γι αυτό έλκονται σε κοινωνικούς τομείς ή στην εκπαίδευση των παιδιών. Έχουν τη φυσική τάση να δίνουν οδηγίες στους άλλους και να δείχνουν το σωστό τρόπο για να γίνει κάτι.

Ενδιαφέρονται για τις μεταρρυθμίσεις και για θέματα που αφορούν τα αισθήματα. Αν έχετε σχέση με έναν 6, θα διαπιστώσετε ότι είτε το επιζητάτε είτε όχι, θα γίνετε αποδέκτες πολλών μαθημάτων.

Διαθέτουν καλλιτεχνική φλέβα και πλούσια φαντασία. Πολλοί από αυτούς έχουν μια ευχάριστη μελωδική φωνή. Η βασική τους ανάγκη είναι να ζουν σε ένα περιβάλλον αρμονικό γιατί πάνω από όλα χρειάζονται ισορροπία.

Το σπίτι είναι η φωλιά τους και περνούν αρκετό μέρος του χρόνου τους αλλάζοντας την διακόσμηση, φροντίζοντας τον κήπο και κάνοντας δουλειές κατά προτίμηση μαζί με το σύντροφο τους.

Τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 6 έχουν ταλέντο να προσελκύουν χρήματα. Είναι εξαίρετοι σε οικογενειακές επιχειρήσεις ή σε οποιαδήποτε εταιρεία έχει σχέση με παροχή υπηρεσιών ή προτιμούν να εργάζονται στο σπίτι.

Η έντονη αίσθηση του καθήκοντος και η υπεύθυνη φύση τους, τους κάνουν να αναλαμβάνουν υπερβολικές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να χάνουν την ισορροπία τους στη ζωή και τις σχέσεις τους.

Τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 6 στο δεύτερο μισό της ζωής τους συνήθως περιβάλλονται από την οικογένεια τους, τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Μπορεί αν δεν το κάνουν ήδη να ασχοληθούν με τη διδασκαλία, τη συμβουλευτική ή τη θεραπευτική.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved