Αριθμός Ωριμότητας 2: Ο Ενορατικός

Τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 2 έχουν την ικανότητα να συγχωνεύουν τα αντίθετα

Αριθμός Ωριμότητας 2: Ο Ενορατικός


Ο Αριθμός Ωριμότητας αποκαλύπτει τον αληθινό μας εαυτό και με ποιο τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις δυνατότητες μας.

Η επιρροή του Αριθμού Ωριμότητας γίνεται όλο και πιο έντονη όσο ωριμάζουμε και φτάνει στο αποκορύφωμα της μετά το 50ο έτος της ηλικίας μας.

Με τον Αριθμό της Ωριμότητας αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να αναπτύξουμε και με ποιον τρόπο, ποιό είναι το αποτέλεσμα των εμπειριών μας, γιατί συνέβησαν και που μας οδηγεί το πεπρωμένο μας.

Σε αυτούς που εστιάζουν στο δεύτερο μισό της ζωής τους, αυτός ο αριθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός. Μας δείχνει τι μπορούμε να αναμένουμε και με ποιο προγραμματισμό θα ζήσουμε μια πιο αυθεντική ζωή.

Υπολογισμός Αριθμού Ωριμότητας

Θα υπολογίσουμε τον Αριθμό της Ωριμότητας, της Ελένης Δημητρίου που γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1984

Ο υπολογισμός γίνεται σε δύο στάδια. Πρώτα βρίσκουμε το άθροισμα του ονόματος (Αριθμός Πεπρωμένου) και στην συνέχεια αθροίζουμε την ημερομηνία γεννήσεως (Αριθμός Πορείας Ζωής)

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

elalfavhto

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Λατινική αρίθμηση

latalfavhto

Ο Αριθμός Πεπρωμένου της Ελένης Δημητρίου είναι 3

Ε Λ Ε Ν Η Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ

5 3 5 5 8 4 8 4 8 3 1 1 7 4

26/ 8 40/4

8+4=12 1+2=3

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής της Ελένης Δημητρίου είναι 4

12/61984

1+2+6+1+9+8+4=31 3+1=4

Ο Αριθμός Ωριμότητας της Ελένης Δημητρίου είναι το 7

Το άθροισμα του Αριθμού Πεπρωμένου (3) με τον Αριθμό Πορείας Ζωής (4), 3+4= 7

ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 2 - Ο ΕΝΟΡΑΤΙΚΟΣ

Κάθε αριθμός αντιπροσωπεύει μια συμπαντική αρχή, ένα βήμα στην κυκλική εξέλιξη όλων των πραγμάτων. Ο αριθμός 2 δονείται με την ενέργεια της ενότητας μέσα στη διτότητα, έχοντας μια μοναδική ενόραση του σωστού και του λάθους.

Τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 2 έχουν την ικανότητα να συγχωνεύουν τα αντίθετα γι' αυτό διαπρέπουν σε τομείς που χρειάζεται διπλωματία. Έχουν την αίσθηση του συγχρονισμού και ξέρουν πότε να θίξουν ένα λεπτό θέμα.

Ξεχωρίζουν όταν βρίσκονται σε ομάδες και κάνουν ότι είναι δυνατόν για να αποφύγουν τις συγκρούσεις και να εξασφαλίσουν την ειρήνη και τη συνεργασία. Είναι εξαίρετοι διαμεσολαβητές και η ειδικότητά τους είναι να πείθουν τους διαφωνούντες να συνεργαστούν.

Γνωρίζουν τον τρόπο να προσελκύουν άτομα δίπλα τους τα οποία τους στηρίζουν και τους βοηθάνε να υλοποιήσουν τα σχέδια τους.

Διαθέτουν ψυχικές ικανότητες και έχουν αναπτυγμένη διαίσθηση. Έτσι διαισθάνονται εύκολα τι σκέπτονται οι άλλοι. Έχουν επίσης έμφυτη καλλιτεχνική ικανότητα σε κάποιο τομέα – μουσική, χορό, ζωγραφική – με τον οποίο συνήθως ασχολούνται.

Είναι από τη φύση τους ευαίσθητοι, τρυφεροί και ειλικρινείς. Επιδιώκουν την αρμονία τόσο στο περιβάλλον όσο και στις σχέσεις τους και νοιώθουν ευτυχισμένοι όταν γύρω τους επικρατεί ηρεμία και υπάρχει ομορφιά.

Διακρίνονται για την καλοσύνη τους, έχουν κατανόηση και λαμβάνουν πάντα υπόψιν τους, τους άλλους. Η πρόκλησή τους είναι να μάθουν να λειτουργούν και να συνεργάζονται χωρίς να αγνοούν τη δική τους ανεξαρτησία και τις προσωπικές τους ανάγκες.

Αν έχετε Αριθμό Ωριμότητας 2, έχοντας αποκτήσει την επίγνωση των σχέσεων, θα περάσετε το δεύτερο μέρος της ζωής σας με ένα άτομο το οποίο θα σας κατανοεί και θα ζήσετε μαζί αρμονικά και γαλήνια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved