Αριθμός Προσωπικότητας 11: Ο οραματιστής

Τα άτομα με προσωπικότητα 11 είναι διαισθητικά, ευαίσθητα και πολύ ενθουσιώδη.

Αριθμός Προσωπικότητας 11: Ο οραματιστής

Ο Αριθμός Προσωπικότητας δείχνει πως μας βλέπουν οι άλλοι. Είναι το δυναμικό μας ή η εν δυνάμει εξέλιξή μας.

Η προσωπικότητα είναι το μέσο με το οποίο ο εσωτερικός μας εαυτός έρχεται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον

Κάποιοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την προσωπικότητας τους, έχουν ιδέες ή νοιώθουν πράγματα που τους είναι δύσκολο να εκφράσουν.

Άλλοι πάλι έχουν μια πιο ευχάριστη προσωπικότητα, και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε όλους στους τομείς της ζωής και επιπλέον βοηθά στην επίτευξη πνευματικών, συναισθηματικών, και φυσικών στόχων.

Ο υπολογισμός του Αριθμού της Προσωπικότητας

Παράδειγμα

1. Γράψτε το ονοματεπώνυμό σας με κεφαλαία γράμματα καλά αραιωμένα αφήνοντας αρκετό περιθώριο από κάτω.

Μ Α Ρ Ι Α Π Ε Τ Ρ Ι Δ Ο Υ
4 1 8 3 1 4

2. Γράψτε κάτω από κάθε σύμφωνο τον αντίστοιχο αριθμό.
3. Κάντε το άθροισμα των αριθμών και αναγάγετέ το σε μονοψήφιο αριθμό.

4 +1 +8 +3 +1 + 4 = 21, 2 +1 = 3

Το 3 είναι ο αριθμός προσωπικότητας της Μαρίας Πετρίδου.

Μην ξεχνάτε, αν το τελικό διψήφιο αποτέλεσμα είναι ένας από τους Κυρίαρχους Αριθμούς 11, 22 ή 33 δεν πρέπει να κάνετε αναγωγή σε μονοψήφιο.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

elalfavhto

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Λατινική αρίθμηση

latalfavhto

Αριθμός Προσωπικότητας 11- Ο οραματιστής

Τα άτομα που έχουν στο αριθμολογικό τους προφίλ Κυρίαρχους Αριθμούς 11, 22, 33 θεωρούνται παλιές ψυχές και διαθέτουν σοφία και πνευματική γνώση, την οποία έχουν μάθει από πολλές προηγούμενες ζωές.

Μπορούμε να δούμε τον αριθμό 11 σαν δύο 1, που αντιπροσωπεύουν το πρωτοποριακό πνεύμα, την ηγεσία, τη μοναχικότητα και την ανεξαρτησία, αλλά και σαν ένα 2, που αντιπροσωπεύει τη συντροφικότητα, το ομαδικό πνεύμα, την αρμονία και την ειρήνη.

Όπως είναι φυσικό οι απαιτήσεις του 1 συγκρούονται με τις απαιτήσεις του 2 και έτσι οι 11 είναι πολύ ευαίσθητοι σε όλα όσα βρίσκονται μέσα στην ακτίνα του «ραντάρ» τους. Γι αυτό τις περισσότερες φορές είναι συνεσταλμένοι και νευρικοί και ζουν με έντονα συναισθήματα.

Τα άτομα με προσωπικότητα 11 είναι διαισθητικά, ευαίσθητα και πολύ ενθουσιώδη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι η περιέργεια τους που τους σπρώχνει διαρκώς να ερευνούν, να εξετάζουν και να αναλύουν προβλήματα και μυστήρια, όπως το μυστήριο των σχέσεων ή των χρημάτων.

Αποτελούν έμπνευση για τους άλλους που τους βλέπουν σαν ένα πνεύμα λεπτό και καλλιτεχνικό, να μιλά στην ίδια την ψυχή τους. Είναι καινοτόμοι στον τομέα τους και χρησιμοποιούν ασυνήθιστες τεχνικές.

Παρ΄ όλο που είναι κοινωνικοί, δύσκολα συνδέονται με τα άτομα που τους περιτριγυρίζουν, επειδή δεν είναι σε θέση να καταλάβουν την ένταση και την ευρύτητα των οραματισμών και των επιδιώξεων τους. Στην πραγματικότητα ζουν περισσότερο στον εσωτερικό παρά στον εξωτερικό κόσμο.

Όταν καταλάβουν κάποια ηγετική θέση χειρίζονται με ευχέρεια γεγονότα και καταστάσεις με τρόπο εποικοδομητικό και δημιουργικό. Γίνονται δημιουργοί αυτοκρατοριών πολιτικών, οικονομικών, μορφωτικών, ανάλογα με την κλίση τους.

Αγαπούν το φως των προβολέων και δεν είναι ασυνήθιστο να τους δούμε να αποκτούν φήμη. Η δοκιμασία τους είναι να μάθουν να ζουν τίμια και με ακεραιότητα και για να το πετύχουν αυτό θα έρθουν αντιμέτωποι στη ζωή τους με πολλές αντιξοότητες.

*Αν θέλετε να διαβάσετε και για τους άλλους Αριθμούς Προσωπικότητας πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved