Αριθμός Προσωπικότητας 8: Ο φιλόδοξος

Τα άτομα με αριθμό Προσωπικότητας 8 εκπέμπουν δύναμη και διακρίνονται για την πρακτικότητα και την ισχυρή τους φιλοδοξία.

Αριθμός Προσωπικότητας 8: Ο φιλόδοξος

Ο Αριθμός Προσωπικότητας δείχνει πως μας βλέπουν οι άλλοι. Είναι το δυναμικό μας ή η εν δυνάμει εξέλιξή μας.

Η προσωπικότητα είναι το μέσο με το οποίο ο εσωτερικός μας εαυτός έρχεται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον

Κάποιοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την προσωπικότητας τους, έχουν ιδέες ή νοιώθουν πράγματα που τους είναι δύσκολο να εκφράσουν.

Άλλοι πάλι έχουν μια πιο ευχάριστη προσωπικότητα, και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε όλους στους τομείς της ζωής και επιπλέον βοηθά στην επίτευξη πνευματικών, συναισθηματικών, και φυσικών στόχων.

Ο υπολογισμός του Αριθμού της Προσωπικότητας

Παράδειγμα

1. Γράψτε το ονοματεπώνυμό σας με κεφαλαία γράμματα καλά αραιωμένα αφήνοντας αρκετό περιθώριο από κάτω.

Μ Α Ρ Ι Α Π Ε Τ Ρ Ι Δ Ο Υ
4 1 8 3 1 4

2. Γράψτε κάτω από κάθε σύμφωνο τον αντίστοιχο αριθμό.
3. Κάντε το άθροισμα των αριθμών και αναγάγετέ το σε μονοψήφιο αριθμό.

4 +1 +8 +3 +1 + 4 = 21, 2 +1 = 3

Το 3 είναι ο αριθμός προσωπικότητας της Μαρίας Πετρίδου.

Μην ξεχνάτε, αν το τελικό διψήφιο αποτέλεσμα είναι ένας από τους Κυρίαρχους Αριθμούς 11, 22 ή 33 δεν πρέπει να κάνετε αναγωγή σε μονοψήφιο.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

elalfavhto

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Λατινική αρίθμηση

latalfavhto

Αριθμός Προσωπικότητας 8 - Ο φιλόδοξος

Το 8 είναι ο αριθμός ο αριθμός που δείχνει την ανάπτυξη των υλικών και γήινων δυνατοτήτων. Σχετίζεται με δραστηριότητες που βγάζουν χρήματα και συνδέεται με τον πλούτο και την αφθονία.

Τα άτομα με αριθμό Προσωπικότητας 8 εκπέμπουν δύναμη και διακρίνονται για την πρακτικότητα και την ισχυρή τους φιλοδοξία. Τους αρέσει να συναναστρέφονται με σημαντικούς ανθρώπους και να ζουν σε μεγάλα σπίτια.

Η ικανότητα τους να διευθύνουν, να κρίνουν, να σχεδιάζουν τους ωθεί σε έντονη και διαρκή δράση. Αν υπάρχει ένας γενικός διευθυντής σε ένα δωμάτιο, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ένα 8 στο αριθμολογικό του προφίλ.

Όταν τα σχέδιά τους ανατρέπονται, χάρη στην ικανότητα τους να οργανώνουν, το πείσμα τους και την αφοσίωση τους στη δουλεία, υπερνικούν κάθε εμπόδιο. Έχουν ταλέντο να αναλαμβάνουν αποτυχημένες επιχειρήσεις και να τις βελτιώνουν.

Χρειάζονται ένα στόχο ή ένα σχέδιο δράσης για να κατευθύνουν την ανεξάντλητη ενέργεια τους. Είναι ιδανικοί να αναλαμβάνουν μεγάλα εγχειρήματα και οικονομικά ρίσκα.

Είναι εξαίρετοι κριτές του ανθρώπινου χαρακτήρα και έχουν το χάρισμα να διακρίνουν τις ικανότητες των άλλων.

Στις σχέσεις του το 8 είναι πιστός αλλά όχι συναισθηματικός. Η ζωή μαζί του έχει κανόνες, ένας «σωστό» τρόπο για να γίνεται το κάθε τι και μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται.

Το κλειδί για το 8 είναι η ισορροπία σε όλες τις σχέσεις. Για να το πετύχει πρέπει να βρει χρόνο να εκφράσει την αγάπη και την εκτίμηση του και να αναγνωρίσει ότι και οι άλλοι ξέρουν κάποια πράγματα.

*Αν θέλετε να διαβάσετε και για τους άλλους Αριθμούς Προσωπικότητας πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved