Αυτά τα άτομα όταν ερωτευτούν δεν έχουν όρια

Είναι ανιδιοτελείς, συμπονετικοί και φιλάνθρωποι. Χαρακτηρίζονται από ιδεαλισμό και τελειομανία.

Αυτά τα άτομα όταν ερωτευτούν δεν έχουν όρια

Ο Αριθμός της Ψυχής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς του αριθμολογικού μας προφίλ. Δείχνει τι λαχταράει η ψυχή μας για να εκφραστεί σε αυτή τη ζωή. Για να υπολογίσετε τον Αριθμό της Ψυχής προσθέστε τα φωνήεντα από το ονοματεπώνυμο σας όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως σας.

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων-αριθμών για το Ελληνικό αλφάβητο

phonienta


Οι αντιστοιχίες φωνηέντων-αριθμών για το Λατινικό αλφάβητο
*

latin phonienta


*Το Y στις ξένες γλώσσες θεωρείται φωνήεν όταν βρίσκεται στο τέλος μιας λέξης ή όταν τονίζεται. Διαφορετικά θεωρείται σύμφωνο.

Αριθμός Ψυχής 9

Το 9 είναι ο αριθμός της ανιδιοτέλειας, της συμπόνιας και της φιλανθρωπίας. Χαρακτηρίζεται από ιδεαλισμό και τελειομανία.

Το άτομο με Αριθμό Ψυχής 9, διαθέτει υψηλά ιδανικά και μεγάλη δύναμη, και επιδιώκει την συμπαντική ενότητα και τελειότητα.

Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και ενδιαφέρεται για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που έχει γύρω του και όχι μόνο. Θέλει να δείξει σε όλους έναν καλύτερο δρόμο και για αυτό συχνά ανακατεύεται εκεί που δεν πρέπει.

Έχει γεννηθεί για να μάθει και για να ζει με ανιδιοτέλεια, προσφέροντας αγάπη και υπηρεσία στους συνανθρώπους του. Όταν ένα άτομο 9 είναι πλούσιο προσφέρει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων του σε δωρεές.

Διαθέτει συχνά καλλιτεχνική φύση ή ασχολείται με τις τέχνες, ιδιαίτερα σε φιλανθρωπικό επίπεδο. Του αρέσει επίσης να είναι μέλος σε κριτικές επιτροπές.

Βιώνει έντονα συναισθήματα, πηγαίνοντας από το ένα άκρο στο άλλο. Υπάρχει μια αμφιταλάντευση από τον εκρηκτικό θυμό στην μεγάλη ανεκτικότητα, από τα παθιασμένα ξεσπάσματα στην αποστασιοποιημένη παρατήρηση και από την υπερβολική ζήλια στην συμπονετική κατανόηση.

Για να αντιμετωπίσει την τάση του για κτητικότητα, σκληρότητα ή ιδιοτέλεια, πρέπει να αναπτύξει τα ταλέντα του για συμπόνια, αποδοχή, ανιδιοτελή υπηρεσία και εμπιστοσύνη στο σύμπαν. Συχνά βρίσκεται σε δίλημμα όταν έχει να επιλέξει ανάμεσα στην ικανοποίηση των δικών αναγκών και των αναγκών των άλλων

Όταν ένα άτομο 9 είναι ερωτευμένο, είναι ρομαντικό και η αγάπη του δεν έχει όρια. Εικάζεται ότι, αυτός είναι ο Αριθμός Ψυχής που άρχισε πρώτος το ταξίδι για την αναζήτηση του άλλου του μισού.

Πηγές:

Numerology, Kay Lagerqist, Ph. D. & Lisa Lenard

Numerology, Faith Javane, Dusty Bunker

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved