Κανένα εμπόδιο δεν τους σταματά, μέχρι να κατακτήσουν την κορυφή!

Το 8 είναι ο αριθμός των ανθρώπων που φιλοδοξούν να φτάσουν πολύ ψηλά

Κανένα εμπόδιο δεν τους σταματά, μέχρι να κατακτήσουν την κορυφή!

Ο Αριθμός της Ψυχής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς του αριθμολογικού μας προφίλ. Δείχνει τι λαχταράει η ψυχή μας για να εκφραστεί σε αυτή τη ζωή. Για να υπολογίσετε τον Αριθμό της Ψυχής προσθέστε τα φωνήεντα από το ονοματεπώνυμο σας όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως σας.

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων-αριθμών για το Ελληνικό αλφάβητο

phonienta

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων-αριθμών για το Λατινικό αλφάβητο*

latin phonienta



*Το Y στις ξένες γλώσσες θεωρείται φωνήεν όταν βρίσκεται στο τέλος μιας λέξης ή όταν τονίζεται. Διαφορετικά θεωρείται σύμφωνο.

Αριθμός Ψυχής 8

Το 8 είναι ο αριθμός της δύναμης και της εξουσίας. Είναι ο αριθμός των ανθρώπων που φιλοδοξούν να φτάσουν πολύ ψηλά.

Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 8 έχουν τα μάτια τους καρφωμένα στην κορυφή του βουνού και κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να τους εμποδίσει να την φτάσουν.

Με όπλα τους το πείσμα και την αντοχή φέρνουν σε πέρας ότι κι αν αναλάβουν. Έχουν εξαιρετικές ικανότητες να χειρίζονται καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά με σκοπό να επαναφέρουν την τάξη όταν κινδυνεύει να χαθεί.

Με όραμα και δυναμισμό, οργανώνουν ομάδες ανθρώπων και επιχειρήσεων με επιτυχία. Ακόμα και σε περίπτωση αποτυχίας δεν το βάζουν κάτω και δουλεύουν ασταμάτητα για να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Αποδίδουν καλύτερα σε χώρους που υπάρχει δομή και σχεδιασμός και κυρίως ιεραρχία στην οποία θα προσπαθήσουν ν’ ανέβουν.

Είναι υλιστές και η οικονομική σιγουριά είναι η πρωταρχική τους ανάγκη. Μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε εργασία προκειμένου να κερδίσουν χρήματα, και τους αρέσει να παρακολουθούν τον τραπεζικό λογαριασμό τους ν’ ανεβαίνει.

Τους αρέσει να συναναστρέφονται σημαντικούς ανθρώπους, να ζουν σε όμορφα σπίτια και να φοράνε κομψά ρούχα και να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Στις αισθηματικές τους σχέσεις δεν διακρίνονται για την ευαισθησία και την ανεκτικότητα τους. Τους είναι δύσκολο να καταλάβουν τα συναισθήματα των άλλων.

Ο Αριθμός Ψυχής 8 αναζητά έναν σύντροφο σαν εκείνον, δηλαδή, δυνατό, οργανωμένο και εξίσου φιλόδοξο, ώστε να μπορεί να τον σεβαστεί, όσο και τους επαγγελματικούς συνεργάτες του.

Πηγές:

Numerology, Kay Lagerqist, Ph. D. & Lisa Lenard

Numerology, Faith Javane, Dusty Bunker

Στο επόμενο: Ο Αριθμός Ψυχής 9

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved