Αν τον αγαπάς και τον σέβεσαι, θα δουλέψει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι!

Διακρίνονται για τη σταθερότητα και την πειθαρχία τους

Αν τον αγαπάς και τον σέβεσαι, θα δουλέψει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι!

Ο Αριθμός της Ψυχής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς του αριθμολογικού μας προφίλ. Δείχνει τι λαχταράει η ψυχή μας για να εκφραστεί σε αυτή τη ζωή. Για να υπολογίσετε τον Αριθμό της Ψυχής προσθέστε τα φωνήεντα από το ονοματεπώνυμο σας όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως σας.

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων-αριθμών για το Ελληνικό αλφάβητο

phonienta

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων-αριθμών για το Λατινικό αλφάβητο*

latin phonienta



*Το Y στις ξένες γλώσσες θεωρείται φωνήεν όταν βρίσκεται στο τέλος μιας λέξης ή όταν τονίζεται. Διαφορετικά θεωρείται σύμφωνο.

Αριθμός Ψυχής 4

Οι άνθρωποι με Αριθμό Ψυχής 4 διακρίνονται για τη σταθερότητα και την πειθαρχία τους. Πρακτικοί και προσγειωμένοι καθώς είστε, χτίζετε στερεά και ασφαλή θεμέλια στα οποία μπορείτε να στηριχτείτε τόσο εσείς όσο και οι άνθρωποι που ζουν μαζί σας.

Με τις οργανωτικές ικανότητες που διαθέτετε, προσχεδιάζετε και αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα όλα όσα κάνετε. Δεν αποχωρίζεστε ποτέ την ατζέντα και το ημερολόγιο με τα ραντεβού σας και βάζετε ξεκάθαρα όρια στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Είστε πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά, φτάνει να νοιώθετε ότι οι άλλοι σας σέβονται και τιμούν τα δικαιώματα σας. Λειτουργείτε σαν καλοκουρδισμένο ρολόι με ακρίβεια και αξιοπιστία, έτσι δεν σπαταλάτε το χρόνο σας ούτε το χρόνο των άλλων.

Δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, ούτε να ταράζετε τα νερά. Είναι σημαντικό για εσάς να γνωρίζετε το σχέδιο πάνω στο οποίο εργάζεστε και να ελέγχετε την κατάσταση. Γι αυτό το λόγο δεν κάνετε βιαστικές κινήσεις, αντιθέτως προτιμάτε να λειτουργείτε αργά και μεθοδικά.

Το 4 έχει ονομαστεί «αλάτι της Γης» και «στυλοβάτης της κοινωνίας», γιατί είναι η ραχοκοκαλιά μιας επιχείρησης ή μιας οικογένειας.

Πιστός και αφοσιωμένος σύντροφος σέβεται και λαμβάνει υπόψιν του τις ανάγκες των άλλων. Αγαπά το σπίτι, διαχειρίζεται σωστά τα οικονομικά, και είναι τακτικός και καθαρός.

Χρειάζεται πάντα κάτι να κτίζει, να φτιάχνει να διορθώνει ή να τακτοποιεί και μπορεί να συμμορφωθεί με συστήματα και να εδραιώσει πρότυπα.

Αυτό που πρέπει να προσέξει ένα άτομο με Αριθμό Ψυχής 4 είναι η υπερβολική του απαίτηση για τάξη, η προσκόλληση στις λεπτομέρειες, η άκαμπτη και ανελαστική συμπεριφορά . Αυτά τα χαρακτηριστικά σας δυσκολεύουν τόσο τη δική σας ζωή όσο και αυτών που είναι γύρω σας.

Πηγές:

Numerology, Kay Lagerqist, Ph. D. & Lisa Lenard

Numerology, Faith Javane, Dusty Bunker

Στο επόμενο: Ο Αριθμός Ψυχής 5

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved