Αυτός ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να αγαπά και να αγαπιέται!

Ο Αριθμός Ψυχής 3 αγαπά το γέλιο, τη διασκέδαση και τη ζωή

Αυτός ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να αγαπά και να αγαπιέται!

Ο Αριθμός της Ψυχής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς του αριθμολογικού μας προφίλ. Δείχνει τι λαχταράει η ψυχή μας για να εκφραστεί σε αυτή τη ζωή. Για να υπολογίσετε τον Αριθμό της Ψυχής προσθέστε τα φωνήεντα από το ονοματεπώνυμο σας όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως σας.

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων αριθμών για το Ελληνικό αλφάβητο

phonienta

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων αριθμών για το Λατινικό αλφάβητο*

latin phonienta

*Το Y στις ξένες γλώσσες θεωρείται φωνήεν όταν βρίσκεται στο τέλος μιας λέξης ή όταν τονίζεται. Διαφορετικά θεωρείται σύμφωνο.

Ο Αριθμός της Ψυχής σας είναι ο αληθινός σας εαυτός, είναι το κομμάτι που είναι γνωστό μόνο σε εσάς. Αν κάποιος πιστεύει στη φιλοσοφία της μετενσάρκωσης, ο Αριθμός της Ψυχής δείχνει αυτό ήσασταν σε προηγούμενες ζωές. Το μέρος αυτό του εαυτού σας δεν αναγνωρίζεται εύκολα από τους άλλους, εκτός και αν σας ξέρουν πολύ καλά. Ο Αριθμός της Ψυχής είναι αυτό που με το κρυμμένο εγώ σας θέλετε να είστε. Αυτός ο πόθος, όταν είναι πολύ ισχυρός, υπερνικά τις δονήσεις των άλλων τεσσάρων βασικών αριθμών.

Αφού ο Αριθμός της Ψυχής αποκαλύπτει τη συσσωρευμένη ανάπτυξη από τις προηγούμενες ζωές, γίνεται μια θεμελιώδης δύναμη που επηρεάζει τις ενέργειες της τωρινής ζωής.

Αν πάλι αυτή η ψυχική ώθηση καταπιέζεται από τις εξωτερικές συνθήκες και η ψυχή δεν καταφέρνει να φτάσει τον στόχο της, μπορεί να επαναληφθεί η ίδια δονητική δόνηση σε μελλοντική ζωή μέχρι να βρει την αληθινή της έκφραση.

Αριθμός Ψυχής 3

Η βαθύτερη επιθυμία του για να είναι ισορροπημένος ο Αριθμός Ψυχής 3 είναι η αγάπη, τόσο να την προσφέρει όσο και να τη λαμβάνει. Θέλοντας να κάνει τους άλλους ευτυχισμένους, δημιουργεί ενθουσιασμό, και τους ενθαρρύνει να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Η ψυχή 3 αγαπά το γέλιο, τη διασκέδαση, αγαπά τη ζωή. Χρησιμοποιεί τα δημιουργικά της ταλέντα για να σχεδιάζει, να διακοσμεί, να χορεύει, να τραγουδά.

Το άτομο αυτό είναι αυθόρμητο, ρομαντικό και του αρέσει να ντύνεται με αστραφτερά χρώματα. Είναι διασκεδαστικό, εκφραστικό, μια μόνιμη πηγή χαράς.

Η έμπνευση και η φαντασία του φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται για τη βοήθεια των άλλων. Αυτό εύκολα μπορεί να γίνει η φιλοσοφία του μέσα στη ζωή.

Αν κάποιος νοιώθει απελπισμένος, μια επαφή με την ψυχή 3 θα του αναπτερώσει το ηθικό και θα τον κάνει να πιστέψει σε ένα καλύτερο αύριο.

Έχει όλα τα εφόδια να εργαστεί για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του. Ο κίνδυνος της αποτυχίας ελλοχεύει μόνον όταν τα σχέδια του είναι ακραία και ανεφάρμοστα.

Όταν το 3 δεν έχει διέξοδο για την θετική δημιουργικότητα του, γίνεται χαώδες και αποδιοργανωμένο, ασχολείται με ασήμαντα θέματα ή παθαίνει κατάθλιψη.

Σε θέματα καρδιάς ο Αριθμός Ψυχής 3 αρέσκεται ερωτοτροπεί. Δεν του αρέσει να προγραμματίζει και συχνά αλλάζει γνώμη αν εμφανιστεί κάτι πιο ενδιαφέρον. Σίγουρα μπορεί να σας σαγηνεύσει, αλλά η συμβουλή μας είναι να προσέχετε γιατί είναι πραγματικό αστροπελέκι.

Πηγές:

Numerology, Kay Lagerqist, Ph. D. & Lisa Lenard

Numerology, Faith Javane, Dusty Bunker

Στο επόμενο: Ο Αριθμός Ψυχής 4

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved