Κυρίαρχοι Αριθμοί: Οι Αριθμοί των δοκιμασιών

Οι κυρίαρχοι Αριθμοί δείχνουν ότι το άτομο που τους έχει στο αριθμητικό του προφίλ έχει πνευματικά χαρίσματα

Κυρίαρχοι Αριθμοί: Οι Αριθμοί των δοκιμασιών

Κυρίαρχος αριθμός είναι κάθε διψήφιος αριθμός που έχει τα ίδια ψηφία. Κατ' αυτήν την έννοια το 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 και 99 θεωρούνται Κυρίαρχοι Αριθμοί.

Οι συνηθέστεροι Κυρίαρχοι Αριθμοί με τους οποίους θα ασχοληθούμε στη συνέχεια είναι το 11, το 22 και το 33.

Οι κυρίαρχοι Αριθμοί δείχνουν ότι το άτομο που τους έχει στο αριθμητικό του προφίλ έχει πνευματικά χαρίσματα, καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό του και μεγαλύτερη ικανότητα να επικοινωνεί με ουράνια όντα.

Τα άτομα με Κυρίαρχους Αριθμούς θεωρούνται παλιές ψυχές και είναι γνώστες των μυστηρίων της ζωής και του θανάτου τις οποίες έχουν αποκομίσει από προηγούμενες ζωές. Προορισμός τους σε αυτή την ενσάρκωση είναι να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να κινηθεί σε μια ανώτερη δόνηση.

Επιθυμούν να μάθουν περισσότερα πράγματα για θέματα ψυχής. Αυτή η μάθηση όμως συχνά έρχεται μέσα από δυσκολίες, δοκιμασίες και αντιξοότητες.

Τα άτομα με Κυρίαρχους Αριθμούς για να επιτελέσουν το σκοπό τους, δηλαδή, να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα είναι απαραίτητο να διέπονται από πνευματικές, φιλοσοφικές και συμπαντικές αρχές. Απαιτείται να ζουν σύμφωνα με τη δόνηση του αριθμού, διαφορετικά αν είναι εστιασμένοι στο εγώ και στον κόσμο της ύλης O Κυρίαρχος Αριθμός θα γυρίσει στη μείωση του και πιο συχνά από ποτέ στα αρνητικά χαρακτηριστικά της μείωσης.

Π.χ το 11 θα μειωθεί σε 2 (1+1), μια μάλιστα σε αρνητικό 2, αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε τα χαλάκι που θα το πατάνε όλοι, δειλός, αποτραβηγμένος και αξιολύπητος που όλοι θα τον χρησιμοποιούν και θα τον καταχρώνται.

Παρομοίως το 22 θα γίνει 4 (2+2) ή (-4) που είναι ο μανιακός και δογματικός δικτάτορας που καταστρέφει οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο του, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της ευτυχίας και ασφάλειας του.

Οι άνθρωποι με Κυρίαρχους Αριθμούς είναι αναγκαίο να ζουν μια ισορροπημένη ζωή σε υλικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο, πράγμα αρκετά δύσκολο. Με την πνευματική τους ευαισθησία πρέπει να βρουν μια θέση στο κόσμο μας που επικρατεί η βία, η αρνητικότητα και ο υλισμός. Η ζωή τους είναι πολύ κουραστική σωματικά, συναισθηματικά και διανοητικά και πρέπει να προσαρμόζονται διαρκώς και να θυμούνται την πνευματική τους προέλευση.

Οι Κυρίαρχοι Αριθμοί έχουν ονομαστεί και οι αριθμοί των «δοκιμασιών».Η ζωή τους μοιάζει να είναι μια σειρά από δοκιμασίες στις οποίες πρέπει να αντεπεξέλθουν, ώστε να δείξουν όλα όσα γνωρίζουν και να ζήσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

Αν τα πνευματικά τους χαρίσματα δεν τα χρησιμοποιούν για να βοηθήσουν τους άλλους ανθρώπους, αυτό θα τους δημιουργεί ένταση, ανησυχία, αρρώστιες και σωματικά προβλήματα.

Κάθε Κυρίαρχος Αριθμός έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, όλοι όμως μοιράζονται τα παρακάτω κοινά χαρακτηριστικά:

- Μεγάλη δύναμη και ενέργεια

- Υψηλή δημιουργικότητα

- Ιδεαλισμό

- Έμφυτη ικανότητα να αποκτούν φήμη

- Φυσικές ηγετικές ικανότητες

- Ακραία συναισθήματα

- Μεγάλη ευαισθησία

- Τάση για ενδοσκόπηση

- Υψηλές προσδοκίες

- Αποστολή να υπηρετήσουν με το δικό τους τρόπο, στο δικό τους τομέα

- Ανάγκη για κυριαρχία πάνω στον εαυτό τους

- Ανάγκη να ελέγχουν συνεχώς την κατεύθυνση τους

- Ανάγκη να αντιμετωπίσουν τις χαμηλότερες δονήσεις του Κυρίαρχου Αριθμού

- Ανάγκη να μένουν συχνά μόνοι για να επαναφορτισθούν, να ξαναβρούν το πνευματικό τους κέντρο και να «αποτοξινωθούν»

- Ανάγκη να εργάζονται σε μεγάλη κλίμακα για να επιφέρουν μεγαλύτερο καλό στην ανθρωπότητα

Όλοι οι Κυρίαρχοι Αριθμοί πρέπει να ταξιδεύουν μέσα στον εαυτό τους, αναζητώντας ανώτερη καθοδήγηση για να μάθουν να ελέγχουν την κατώτερη φύση τους. Όταν τα καταφέρουν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους.

Πηγές

Kay Lagerquist & Lisa Lenard

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved