Αριθμολογία: Γενέθλιος Αριθμός 4 - Ο Σταθερός

Το 4 είναι ο γενέθλιος αριθμός όσων γεννήθηκαν στις 4, 13, 22, και 31 οποιουδήποτε μήνα

Αριθμολογία: Γενέθλιος Αριθμός 4 - Ο Σταθερός

Ο γενέθλιος αριθμός 4 κυβερνάται από το Ραχού (βόρειος δεσμός της Σελήνης) και οι ιδιότητες του είναι ολοφάνερες σε όσους έχουν αυτόν τον αριθμό.

Το 4 είναι ο πιο σταθερός από όλους τους αριθμούς. Είναι ο αριθμός της τάξης και της σκληρής δουλειάς. Κινείται αργά και μεθοδικά και τελειώνει πάντοτε ότι αναλαμβάνει. Έχει ταλέντο στην οργάνωση, πολλές φορές όμως το κάνει για να ελέγχει τους άλλους.

Άτομα πεισματάρικα και ξεροκέφαλα που βρίσκονται ή στην κορυφή ή στον πάτο. Η ζωή τους είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα κι αυτό τους δημιουργεί μια συνεχή αβεβαιότητα για το μέλλον. Ο τρόπος που βλέπουν τα πράγματα διαφέρει από των άλλων και έτσι αντιμετωπίζουν κριτική σε όλη τους τη ζωή. Αν και είναι άνθρωποι εξυπηρετικοί και ανοιχτόκαρδοι, λόγω της ιδιόμορφης συμπεριφοράς τους έχουν προβλήματα με άτομα της οικογένειας τους.

Τους αρέσει να ζουν ανεξάρτητοι και δεν δέχονται υπαγορεύσεις από τους άλλους. Δεν εμπιστεύονται εύκολα. Αυτό τους κάνει να νοιώθουν μόνοι και εγκαταλελειμμένοι. Τους λείπει η διάκριση και δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τη ζωή και αυτό είναι η αιτία που αν τους προκύψει κάποιο εμπόδιο, αποκλίνουν από το στόχο τους. Επίσης είναι αναποφάσιστοι με αποτέλεσμα να χάνουν πολύτιμο χρόνο, και λειτουργώντας με χρονοκαθυστέρηση να χάνουν χρήμα και να νοιώθουν πικρία.

Ενδιαφέρονται για τους φτωχούς και όσους έχουν ανάγκη, κι αν ασχοληθούν με την πολιτική μπορεί να εισάγουν μεταρρυθμίσεις που θα ευνοήσουν τα αδύνατα στρώματα της κοινωνίας.

Όταν έχουν χρήματα τα ξοδεύουν αλόγιστα. Ο τρόπος ζωής τους δίνει την εντύπωση στους άλλους ότι είναι πλούσιοι, ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Παρ’ όλο που είναι πιστοί, έχουν ελάχιστους καλούς φίλους. Αποφεύγουν να συζητάνε ακόμα και με τα αγαπημένα τους άτομα αυτό που τους απασχολεί και για αυτό υποφέρουν, νοιώθουν μοναξιά κι έχουν προβλήματα στην καρδιά.

Οι άνδρες είναι πολύ αισθησιακοί, έχουν πολλές ερωτικές σχέσεις και είναι εξαιρετικοί εραστές. Οι γυναίκες είναι υπεύθυνες και τους αρέσει να φροντίζουν το σύζυγό, τους γονείς και τους φίλους τους. Τα άτομα με τον αριθμό 4 δεν είναι τυχερά στο γάμο γι’ αυτό πρέπει να διαλέγουν προσεκτικά το σύντροφό τους.

Αν και η ζωή τους είναι γεμάτη από αντιθέσεις, αντιπάλους και κριτική, τα τελευταία χρόνια της ζωής δρέπουν τα φρούτα των κόπων τους και απολαμβάνουν την αναγνώριση που στερήθηκαν σ’ όλη τους τη ζωή.

Πρέπει να προσέχετε

-Μη δεσμεύεστε σε σχέδια που είναι άκαμπτα και δεν μπορούν ν‘ αλλάξουν

-Βγείτε από τις συνήθειες σας και ρισκάρετε

-Μη ξοδεύετε ανεξέλεγκτα γιατί ο καιρός έχει γυρίσματα

-Αποφύγετε τη μοναξιά και την απομόνωση

-Μην αργείτε τόσο πολύ να πάρετε μια απόφαση

Πρέπει να μετριάσετε

-Τον εγωισμό και την ξεροκεφαλιά σας

-Τους παγιωμένους σας τρόπους

-Την απορρόφηση από τη δουλειά σας

-Την ανάγκη σας για έλεγχο

Δύσκολοι μήνες

Από 24 Οκτωβρίου - 22 Νοέμβριου

Από 24 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου

Ευμενείς μήνες

Από 20 Απριλίου - 20 Μάιου

Από 21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Καλές ημερομηνίες

Η 4η, 13η, 22α και η 31η κάθε μήνα. Αν η 1ή, 3η, 5η, 12ή, 14η, 19η, και 21η πέσουν Δευτέρα είναι επίσης ευνοϊκές.

Καλές ημέρες

Πρωτίστως η Δευτέρα και μετά το Σάββατο και η Κυριακή και ιδίως αν πέσουν πάνω σε ευνοϊκές ημερομηνίες.

Καλά χρόνια

Το 4ό, 13ο, 22ο, 31ο, 40ο, 49ο, 58ο, 67ο, 76ο, 85ο

Επίσης καλά χρόνια είναι το 8ο, 17ο, 26ο, 35ο, 44ο, 53ο, 62ο, 71ο, 80ο

Σχέσεις

Ο αριθμός 4 με τον αριθμό 1: Καλοί για οποιαδήποτε σχέση, σαν σύντροφοι, συνεργάτες ή φίλοι ενδιαφέρονται για τα ίδια πράγματα.

Ο αριθμός 4 με τον αριθμό 2: Ακατάλληλος συνδυασμός τόσο για γάμο όσο και για συνεργασία. Μπορούν όμως να είναι καλοί φίλοι.

Ο αριθμός 4 με τον αριθμό 3: Το 3 ωφελεί το 4 σε επίπεδο φιλίας και συνεργασίας. Για γάμο είναι επιθυμητό οι γυναίκες είναι 4 και οι άνδρες 3, αλλά όχι το αντίθετο.

Ο αριθμός 4 με τον αριθμό 4: Δεν είναι ιδανική σχέση, για φιλία, συνεργασία ή γάμο. Παρ’ όλα αυτά μπορούν να συνυπάρξουν μαζί.

Ο αριθμός 4 με τον αριθμό 5: Μπορούν να ζήσουν μαζί, αλλά οποιαδήποτε σχέση δεν θα είναι ωφέλιμη για κανέναν από τους δύο.

Ο αριθμός 4 με τον αριθμό 6: Παρ’ όλο που έλκονται μεταξύ τους, μια μακροχρόνια σχέση θα τους αφήσει ανικανοποίητους. Επίσης είναι δύσκολο να εργασθούν μαζί.

Ο αριθμός 4 με τον αριθμό 7: Τα άτομα 7 είναι καλοί φίλοι, συνεργάτες και σύντροφοι για το 4, ιδίως αν το 7 είναι γυναίκα και το 4 άνδρας.

Ο αριθμός 4 με τον αριθμό 8: Μπορεί να είναι καλοί φίλοι, συνεργάτες και να κάνουν ένα πετυχημένο γάμο, ιδίως αν το 8 είναι άντρας και το 4 γυναίκα.

Ο αριθμός 4 με τον αριθμό 9: Μπορεί να έχουν μια καλή σχέση σαν φίλοι και συνεργάτες, καλό όμως είναι να αποφεύγουν το γάμο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved