Αριθμολογία: Γενέθλιος Αριθμός 3 - Ο Δημιουργικός

Το 3 είναι ο γενέθλιος αριθμός όσων γεννήθηκαν στις 3, 12, 21 και 30 οποιουδήποτε μήνα.

Αριθμολογία: Γενέθλιος Αριθμός 3 - Ο Δημιουργικός

Ο γενέθλιος αριθμός 3 έχει κυβερνήτη τον Δία, οπότε οι ιδιότητες αυτού του πλανήτη είναι πολύ εμφανείς σ’ εσάς που γεννηθήκατε κάτω από αυτόν τον αριθμό.

Το 3 είναι ο αριθμός της λάμψης, της αιώνιας νεότητας, της δημιουργικότητας και του ενθουσιασμού. Σκορπάτε γύρω σας χαρά και θετική επιρροή. Τα εφόδια σας είναι η εξωστρέφεια σε συνδυασμό με την εξυπνάδα. Σας αρέσει η πρόοδος, η τεχνολογία και δεν μπορείτε στιγμή δίχως το κινητό σας. Επεκτείνετε συνεχώς τις γνώσεις σας και έχετε μεγάλη άνεση να μαθαίνετε ότι σας τραβά την προσοχή.

Είστε φιλόδοξοι, έχετε μεγαλόπνοα σχέδια και θέλετε να κάνετε κάτι ώστε να σας θυμούνται. Εργάζεσθε σκληρά σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας και αν κάτι σας κουράζει, αλλάζετε αντικείμενο. Δεν σας αρέσει να είστε υπάλληλος, προτιμάτε να είστε το αφεντικό του εαυτού σας. Είστε ευφυείς συνομιλητές και γίνεστε καλοί δάσκαλοι και συγγραφείς. Επίσης, έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα, πλούσια φαντασία και μπορείτε να δουλεύετε πολλά σχέδια συγχρόνως.

Όταν η δημιουργικότητα σας δεν βρίσκει διέξοδο γίνεστε χαώδεις, κυκλοθυμικοί και αποδιοργανώνεστε εύκολα, ή παθαίνετε κατάθλιψη.

Είστε ευλογημένοι, γιατί το 3 θεωρείται ο τυχερότερος από όλους τους αριθμούς, και ο πλανήτης που το κυβερνάει είναι ο Δίας. Η τύχη λοιπόν είναι με το μέρος σας σε όλους τους τομείς και σας σώζει από προβλήματα. Παρ’ όλο που δεν ξεμένετε ποτέ από χρήματα, μετά τα 40 ευνοείστε περισσότερο.

Έχετε καλή οικογενειακή ζωή, απολαμβάνετε την αγάπη από το σύντροφο σας, ο οποίος αναλαμβάνει τις ευθύνες της οικογένειας και σας στηρίζει οικονομικά, ώστε να μπορείτε να ασχοληθείτε με ό,τι σας ενδιαφέρει.

Σαν 3 είστε υπερσυναισθηματικοί και σας αρέσει να ερωτοτροπείτε. Μην ξεχνάτε το 3 και το τρίγωνο πάνε μαζί. Εντυπωσιάζετε τους πάντες με την ελκυστική σας εμφάνιση, το πνεύμα και την παιχνιδιάρικη διάθεση σας. Όπως είναι φυσικό δεν περνάτε ποτέ απαρατήρητοι και δεν σας λείπουν οι θαυμαστές.

Έλκετε ισχυρά και καταξιωμένα άτομα που είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν και να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας.

Με τα παιδιά σας έχετε θαυμάσιες σχέσεις τα αγαπάτε υπερβολικά και τα κακομαθαίνετε.

Έχετε πολλούς φίλους, αλλά και άτομα που ασκούν κριτική σε βάρος σας και αυτό είναι κάτι που σας τσακίζει. Είστε άτομα που βοηθάτε οποίον έχει ανάγκη ιδίως όταν σας ζητηθεί.

Έχετε καλή υγεία και είστε γεμάτοι ενέργεια, αλλά ταυτόχρονα είστε ανήσυχοι και δεν χαλαρώνετε εύκολα γιατί όλο και κάτι σας απασχολεί.

Αγαπάτε τα ταξίδια, τα σπορ και ότι κρατάει ζωντανό το εσωτερικό σας παιδί δηλαδή ότι είναι χαρούμενο και θετικό.

Πρέπει να προσέχετε

-Να μη σκορπίζετε την ενέργεια σας

-Να μην έχετε στη ζωή σας ανθρώπους που σας χαλάνε το κέφι

-Να διοχετεύετε κατάλληλα τη δημιουργικότητα σας

-Να αποταμιεύετε για το μέλλον

-Να μην λέτε σε όλα ναι

Πρέπει να μετριάσετε

-Τη φιλοδοξία και την υπεραισιοδοξία σας

-Την υπερβολική περηφάνια σας

-Τα πάθη και τον αισθησιασμό σας

-Την ανυπομονησία σας

-Τις υπερβολικές ευθύνες

Δύσκολοι μήνες

Από 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Από 22 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου

Ευμενείς μήνες

Από 19 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου

Από 21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου

Από 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου

Καλές ημερομηνίες

Η 3η, η 12η, η 21η και η 30η κάθε μήνα

Επίσης ευνοϊκές ημέρες είναι ή 6η, ή 9η, η 15η, η 18ή η 24η, και η 27ή

Καλές ημέρες

Η Πέμπτη, γιατί κυβερνάται από το Δία. Επίσης, η Δευτέρα και η Τετάρτη είναι ευνοϊκές για οικονομικά θέματα.

Καλά χρόνια

Ο 3ος, 12ος 21ος, 30ος, χρόνος, καθώς και τα χρόνια που διαιρούνται με το 3.

Σχέσεις

Ο αριθμός 3 με το αριθμό 1: Μπορεί να έχουν την ιδανική σχέση είτε σαν ζευγάρι, είτε σα φίλοι. Είναι μια σχέση ωφέλιμη και για τους δύο.

Ο αριθμός 3 με τον αριθμό 2: Μια σχέση ιδανική για γάμο, φιλία, συνεργασία. Μπορεί μαζί να πετύχουν στη ζωή.

Ο αριθμός 3 με τον αριθμό 3: Ένας καλός συνδυασμός για συνεργασία, αλλά δεν κερδίζουν πολλά χρήματα. Μια καλή σχέση για γάμο ή φιλία.

Ο αριθμός 3 με τον αριθμό 4: Ό,τι σχέση κι αν υπάρχει το άτομο με τον αριθμό 4 ωφελείται, ενώ με τον αριθμό 3 ζημιώνεται. Εκτός αν το 3 είναι άνδρας και το 4 γυναίκα.

Ο αριθμός 3 με τον αριθμό 5: Δεν είναι ιδανική σχέση σαν συνεργάτες ή σύντροφοι. Ο γάμος είναι καλός όταν το 3 είναι άντρας και το 5 γυναίκα κι όχι αντιστρόφως. Σαν φίλοι θα βοηθάνε ο ένας τον άλλο.

Ο αριθμός 3 με τον αριθμό 6: Σαν φίλοι και συνεργάτες θα ωφελούνται και οι δύο. Θα έχουν ένα καλό γάμο αν το 3 είναι ο άνδρας και το 6 η γυναίκα.

Ο αριθμός 3 με τον αριθμό 7: Σαν φίλοι και συνεργάτες θα βοηθάνε ο ένας τον άλλο. Στο γάμο η σχέση θα είναι καλή αν το 3 είναι ο άντρας και το 7 η γυναίκα.

Ο αριθμός 3 με τον αριθμό 8: Σε οποιαδήποτε σχέση το 3 βοηθάει το 8, το 8 όμως δεν είναι τόσο ωφέλιμο για το 3.

Ο αριθμός 3 με τον αριθμό 9: Αυτοί οι δύο αριθμοί μπορεί να έχουν μια καλή σχέση σαν φίλοι, συνεργάτες ή σαν σύντροφοι από την οποία θα έχουν αμοιβαία οφέλη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved