21 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
21 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
21_feb

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Υδροχόο προωθεί θέματα που αφορούν μια ομάδα ή μια φιλία αλλά από αργά το απόγευμα το σκηνικό αλλάζει. Η είσοδος της στους Ιχθύες σας καλεί να ανοίξετε τον δρόμο στην αγάπη και την ανιδιοτελή προσφορά, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων τον αγχωμένο και παραδόπιστο εαυτό σας.

Κριός

Η μέρα ξεκινά με μια διάθεση να κάνετε πράγματα μαζί με άλλους και τελειώνει με τη ανάγκη να μείνετε μόνοι σας και να ψάξετε το νόημα κάποιων συμπεριφορών και καταστάσεων. Συναισθηματικά, λειτουργείτε παρορμητικά και ίσως κάνετε κάποιες γκάφες που στη συνέχεια θα χρειαστεί να μαζέψετε. Οικονομικά, αν και νιώθετε αισιόδοξοι, καλό είναι να είστε σίγουροι για τα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Οι γεννημένοι του 1968 συναισθηματικά ίσως ζοριστείτε.

Ταύρος

Υπάρχουν κάποια θέματα που δεν θέλετε ούτε να τα συζητήσετε ούτε να ασχοληθείτε μαζί τους. Προς το παρόν δεν νιώθετε ότι ξέρετε με βεβαιότητα ποιο είναι το πρόβλημα γι’ αυτό προτιμάτε να μην πείτε πράγματα που μετά θα τα μετανιώσετε. Οικονομικά, ονειρεύεστε κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε, αφού πρώτα λάβετε κάποια χρήματα που αδημονείτε να έρθουν στην κατοχή σας. Οι γεννημένοι του 1987 ψυχολογικά θα ενδυναμωθείτε.

Δίδυμοι

Σήμερα, καλείστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές στο χώρο της εργασίας, μη δίνοντας σημασία σε προκλήσεις – παγίδες. Από αργά το απόγευμα, ίσως δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποια θέματα που σχετίζονται με μεγαλύτερους ανθρώπους ενώ δεν αποκλείεται να συλλάβετε μια ιδέα που θα σας βοήθησε σε κάποια σχέδια σας. Αισθηματικά, το εταίρο ήμισυ είναι πιο κοντά από ποτέ. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως βρεθείτε σε κάποιο επαγγελματικό δίλλημα.

Καρκίνος

Συναισθηματικά, νιώθετε αρκετά φορτισμένοι και νιώθετε ότι δεν θέλετε να μοιραστείτε κάποια μυστικά σας. Το σκηνικό από το απόγευμα και μετά αλλάζει καθώς η θετική προσέγγιση του συντρόφου ή κάποιου άλλου προσώπου θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε αρνητικές σκέψεις. Επαγγελματικά, νιώθετε την στήριξη αλλά και την κατανόηση που χρειάζεστε. Οι γεννημένοι του 1983 θα αποδείξετε στους άλλους ότι μπορείτε να έχετε τον πρώτο ρόλο αν το θελήσετε.

Λέων

Σήμερα, κάποια πρόσωπα είναι φανατικά υπέρ σας ενώ άλλα δείχνουν πεισματική αντίσταση στις θέσεις και τα πιστεύω σας. Επαγγελματικά, δεν δέχεστε να μην έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο κι αυτό μπορεί να αποτελέσει αιτία για προστριβές και εντάσεις που δεν θα βοηθήσουν κανέναν. Αισθηματικά, νιώθετε ότι δεν έχετε τα χρήματα που θέλετε για να κάνετε κάποια πράγματα. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε εύνοια σε νομικά θέματα.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στον 8ο συναισθηματικά ζητήματα σας απασχολούν περισσότερο από όσο δείχνετε. Αν και προσπαθείτε να βρείτε τη χρυσή τομή, εντούτοις νιώθετε ότι δεν έχετε την κατανόηση που θέλετε. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και εναποθέτετε πολλές ελπίδες σε κάποιες οικονομικές συνεργασίες ή ενισχύσεις από άτομα που είναι πολύ κοντινά σας. Οι γεννημένοι του 1982 θα πείτε όχι σε μια εφήμερη σχέση.

Ζυγός

Θα θέλατε να ξέρατε, αν μια απόφαση σας θα αποδειχθεί σωστή ή λανθασμένη όμως αυτό δεν είναι τόσο εύκολο γιατί είναι πολλές οι παράμετροι που επηρεάζουν το πιθανό αποτέλεσμα. Αισθηματικά, αισθάνεστε ότι ίσως βρήκατε αυτό που αναζητούσατε αλλά διστάζετε να προχωρήσετε όσο γρήγορα θα θέλατε. Κάποια έξοδα ίσως σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Οι γεννημένοι του 1976 θα καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.

Σκορπιός

Σήμερα τοποθετήστε ενάντια σε καταστάσεις που βλάπτουν ή ζημιώνουν το θετικό κλίμα μέσα στην οικογένεια. Κάποιοι φίλοι ίσως κάνουν καυστικά σχόλια όσον αφορά θέματα εργασίας κι αυτό θα αποτελέσει αιτία για να αρχίσετε να βγάζετε καπνούς. Η οικονομική και συναισθηματική στήριξη που λαμβάνετε από το σύντροφο θα δώσει νέα πνοή στους μελλοντικούς σας στόχους. Οι γεννημένοι του 1990 θα δώσετε πολύ χρόνο σε μια σχέση που θα αποδειχθεί ανούσια.

Τοξότης

Σήμερα, αφιερώνετε χρόνο για να κάνετε καλύτερη τη ζωή αγαπημένων προσώπων και συνάμα ασχολείστε περισσότερο με πράγματα που καλλιεργούν τις δημιουργικές σας ικανότητες. Επαγγελματικά, βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα καθώς οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα. Επαφές στο χώρο του σπιτιού θα σας χαλαρώσουν. Οι γεννημένοι του 1963 θα θελήσετε να ξεπεράσετε τα μέχρι τώρα στάνταρ σας.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον 4ο νιώθετε ωραία μέσα στο σπίτι και θέλετε να κάνετε πράγματα για να το ομορφύνετε. Συνάμα έχετε την ανάγκη να καλέσετε αγαπημένα πρόσωπα ή αυτά που συνδέεστε συναισθηματικά και να περάσετε χαρούμενες στιγμές. Με κέφι και διάθεση να ξεδώσετε μιλάτε συνεχώς και κάνετε μετακινήσεις που ικανοποιούν την ανάγκη να επικοινωνήσετε. Οι γεννημένοι του 1963 θα ανεβάσετε πολύ ψηλά τον πήχη σε θέματα εργασίας.

Υδροχόος

Η επιθυμία να κάνετε κάποια πράγματα για εσάς ίσως αργά το απόγευμα να σας ωθήσει να βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Το αποτέλεσμα θα σας ευχαριστήσει, παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή θα χρειαστεί να δώσετε πολύ χρόνο για να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης. Αισθηματικά, είστε πολύ εκδηλωτικοί κι αυτό παραξενεύει ακόμα και εσάς. Οι γεννημένοι του 1971 θα εμπλακείτε σε γραφειοκρατικές εργασίες που βαριέστε.

Ιχθύες

Η αντίδρασή σας στη θλίψη και τη μιζέρια πιάνει τόπο και έτσι εμφανίζονται ευκαιρίες που σας ενθουσιάζουν. Με τον Ερμή στον πρώτο οίκο γίνεστε πιο προσιτοί και συνάμα αναζητάτε τις κατάλληλες συνθήκες για να χορέψετε και να ξεφαντώσετε. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να ετοιμάσετε ένα πάρτι στο σπίτι κι έτσι το τηλέφωνο να πιάσει φωτιά. Ένα δώρο θα σας ευχαριστήσει. Οι γεννημένοι του 1975 θα γίνετε πιο ανταγωνιστικοί σε θέματα εργασίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved