Star Stylist 20 Φεβρουαρίου

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 20 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Αφού πέρασε και η προηγούμενη εβδομάδα… τρώγοντας, πίνοντας και διασκεδάζοντας (που λέει ο λόγος) πάμε πάλι! Τα κεφάλια μέσα στην καθημερινότητά μας, περιμένοντας με ανυπομονησία την Καθαρά Δευτέρα!

Η εβδομάδα ξεκινά με μια όψη που ευνοεί την ομορφιά! Τι καλύτερο από το να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας! Ευκαιρίες για να ασχοληθείτε με την αισθητική σας θα υπάρξουν… γι’ αυτό μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες, εκμεταλλευτείτε τις! Η φωτιά του Κριού σε συνδυασμό με την πρωτοτυπία του Υδροχόου, θα συνθέσει ένα πολύ όμορφο σύνολο.

Για τα μαλλιά σας διαλέξτε κάτι πιο extreme. Η ημέρα θέλει πρωτοτυπία! Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό στυλ, το οποίο θα σας δίνει περισσότερο τύπο. Σκεφτείτε μια αλλαγή χρώματος ή μια διχρωμία, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

Για τα νύχια σας δεν το συζητάω σήμερα! Η ενέργεια της ημέρας σας βοηθάει στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ. Η καλύτερη επιλογή για το βάψιμο των νυχιών σας είναι το κόκκινο χρώμα και όλες οι αποχρώσεις του. Τώρα, αν σας προτείνει η μανικιουρίστα σας κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνετε συνήθως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας αρέσει τόσο πολύ ώστε να υιοθετήσετε καινούριο στυλ.

Για το μακιγιάζ σας σήμερα θα πρότεινα κάτι έντονο. Στην αρχή της ημέρας μπορεί να είναι σχετικά απαλό και διακριτικό (μην βγείτε πρωί-πρωί λες και πάτε στα μπουζούκια). Καλό θα ήταν απλά να τονίσετε κάποια σημεία, χωρίς όμως υπερβολές. Όσο σκοτεινιάζει ξεκινήστε να κάνετε το μακιγιάζ πιο ζωηρό. Διαλέξτε μεταλλικές αποχρώσεις, εάν αποφασίσετε να τονίσετε τα μάτια, ενώ, αν σκεφτείτε το έντονο κραγιόν, διαλέξτε το κόκκινο (μην ξεχνάτε ή τονίζουμε τα μάτια ή τα χείλια, ποτέ και τα δύο μαζί).

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Κριαρίνες «το χάσαμε το κορμί πατριώτη! Πάμε να διασκεδάσουμε;» οι Υδροχόες «εντάξει, αλλά αν γυρίσεις πριν από μένα σπίτι άσε ένα φως ανοιχτό»! Οι Διδυμίνες «τι; δεν πρόσεχες την ώρα που μιλούσα; Πως τολμάς»! και οι Ιχθύες «τι; δεν υπάρχουν νεράιδες; Ψέματα λες»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved