Star Stylist 19 Φεβρουαρίου

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 19 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Μια τρελή, δύο τρελές, τρείς και την πατήσαμε!

Γιατί το λέω αυτό; Επειδή θα μου πείτε ότι είμαι τρελή που μιλάω για ομορφιά. Είναι Κυριακή σήμερα και φυσικά είναι μια πολύ καλή ημέρα για χαλάρωση (ποιος; που; πως; πότε;), σινεμά και οτιδήποτε θα βοηθήσει το μυαλό μας να ξεκουραστεί και να αδειάσει.


Σίγουρα, αν θα σκεφτείτε την ομορφιά σας, θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι κουραστήκατε όλη την εβδομάδα και σήμερα δεν υπάρχει λόγος να κάνετε κάτι πέρα από την καθημερινή σας περιποίηση.


Τα μαλλιά σας χτενίστε τα απλά, δίνοντάς τους όγκο στα σημεία που χρειάζεται, με λίγες απλές κινήσεις, χωρίς να ασχοληθείτε ιδιαίτερα.

Βάλτε τους ένα κοκαλάκι ή κάποιο αξεσουάρ που σας αρέσει και έτοιμες. Δεν ζητάει ιδιαίτερα πράγματα η ημέρα.

Τα χέρια σας σίγουρα θέλουν ξεκούραση. Ξεβάψτε τα νύχια σας για να πάρουν αέρα. Ένα μασάζ με λίγη κρέμα θα είναι αρκετό για να τα χαλαρώσει. Μην τα βάψετε, αν δεν είναι ανάγκη, δεν χρειάζεται να τα επιβαρύνετε χωρίς λόγο.

Το πρόσωπό σας σήμερα θέλει την καθημερινή του περιποίηση. Αν και όταν θα ξυπνήσετε, θα δείτε ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε πολύ μαζί του. Βέβαια, μην ξεχνάτε το μακιγιάζ! Εκτός αν πάτε σε καμιά πορεία, οπότε ούτε λόγος δεν γίνεται… Εάν όμως δεν έχει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απαλά χρώματα τονίζοντας τα καλύτερα σας σημεία.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Ιχθύες με την θολή τους πραγματικότητα, οι Υδροχόες «η τρελή και η παλαβή έκαναν μια τρύπα στην αυλή» και οι Κριαρίνες «που σε είδα, που σε ξέρω, υποφέρεις, υποφέρω»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved