Star Stylist 18 Φεβρουαρίου

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 18 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Ήρθε πάλι το Σάββατο… Ουφ τι ανακούφιση! Θα ξεσκάσουμε σήμερα; Άντε πάμε σε κανένα πάρτι μασκέ, να χαρούμε λίγο γιατί πολύ βαριά μας έχουν πέσει τα πράγματα τελευταία και δεν μπορούμε να τα χωνέψουμε. Τι λέτε για αποκριάτικες εμφανίσεις; Να διασκεδάσουμε και να γελάσουμε;

Στα μαλλιά σας επειδή ήδη έχει ανοίξει το Τριώδιο, η μέρα φωνάζει «μεταμόρφωση». Θα πρότεινα οτιδήποτε τρελό που θα ταιριάζει με την στολή σας! Τώρα βέβαια επειδή πολλές δεν έχουν την τρέλα την δικιά μου (δικαιολογημένα βέβαια) η κατάλληλη συμβουλή για σήμερα είναι η βαφή των μαλλιών. Οι αποχρώσεις της Γης θα έχουν ιδιαίτερη επιτυχία.

Τα χέρια σας σήμερα να τα περιποιηθείτε απλά, βάζοντας κρέμα και κάνοντάς τους μασάζ. Τα χρώματα που θα τα βάψετε σήμερα (εάν δεν τα κάνετε κίτρινα, πράσινα ή φούξια λόγω αποκριών) είναι το μαύρο (για όσες δεν πέφτει βαρύ) και οι αποχρώσεις του κόκκινου για τις υπόλοιπες.

Για το μακιγιάζ σας θα πρότεινα οτιδήποτε μεταμορφωτικό. Δηλαδή, ένα μακιγιάζ που θα σας κάνει να αλλάξετε όψη. Τα γλυκά και όμορφα σήμερα απορρίπτονται. Διαλέξτε ψυχρές αποχρώσεις σε συνδυασμό με το άσπρο και το ασήμι και βγείτε έξω να ξεσαλώσετε.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Σκορπίνες ντυμένες σαν δρακουλίνες, οι Κριαρίνες σαν πειρατίνεςς του Αιγαίου, οι Αιγοκερίνες σαν τους Άγγλους δικαστές με τις περούκες, οι Παρθένες ντυμένες σαν τις καμαριέρες και οι Ιχθύες περπατάνε καμαρωτές με την στολή της βασίλισσας λέγοντας ότι είναι «μικρές πριγκίπισσες»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved