9 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
9 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
9_feb

Γενικό προφίλ

H Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με το καλημέρα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και έτσι το πάθος συναντά την πρακτικότητα. Η χιαστί Ερμή με Άρη είναι σαν να έχετε μια βραδυφλεγή βόμβα όπου, αν γίνει η αρχή και αρχίσουν οι λογομαχίες… μετά το pop δεν έχει stop. Τo τετράγωνο Πλούτωνα - Δήμητρας θα φέρει στην επιφάνεια σκάνδαλα και ζητήματα που σιγοβράζανε εδώ και καιρό.

Κριός

Η παρουσία της Σελήνης στον έκτο ηλιακό σας οίκο σας δίνει την αίσθηση πως πρέπει να καταπιαστείτε με υποθέσεις και εργασίες που έχετε αφήσει πίσω εδώ και καιρό. Επαγγελματικά, ίσως ο προγραμματισμός σας να πάει στράφι, αφού ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος και όσο να ‘ναι δεν βοηθά ιδιαίτερα. Αισθηματικά, δεν χρειάζονται βιασύνες. Η αγάπη είναι δεδομένη, απλά πρέπει να το δείχνετε. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως κάνετε κάποιες βιαστικές κινήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο σας δικαιώνει και σας βοηθά να πετύχετε πράγματα πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε. Μέσα στον επαγγελματικό χώρο δείχνετε άλλα κι είσαστε τα άτομα που ξέρουν να παλεύουν. Αισθηματικά, η μέρα θυμίζει σαν Σάββατο βράδυ όπου θέλετε να το περάσετε μαζί με τη σχέση σας. Οι γεννημένοι το 1960 με το σπαθί σας έχετε ανατρέψει το εις βάρος σας κλίμα.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα κρύβει παγίδες. Η Σελήνη στην Παρθένο αλλά και ο Άρης σας κάνουν κάπως πιο απότομους. Τις στιγμές που πιθανόν νοιώσετε αδικημένοι, φροντίστε, πριν ξεστομίσετε οτιδήποτε, να το έχετε διπλοσκεφτεί γιατί μετά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Αισθηματικά, κάνετε συζητήσεις ουσίας, εάν και εφόσον είναι αναγκαίες, δώστε χώρο και πιστέψτε στη σχέση. Οι γεννημένοι το 1990 από κάποιον θα ευνοηθείτε.

Καρκίνος

Οι όποιες επιβραβεύσεις που θα λάβετε σήμερα είναι αντικατοπτρισμός και αναγνώριση παρελθοντικών καταστάσεων. Στα εργασιακά, ίσως έχετε «φορτωθεί» περισσότερα από όσα αντέχετε και τελικά έχετε αρχίσει να κουράζεστε. Εντούτοις, μέχρι τελευταία στιγμή το παλεύετε, αφού έχετε υποσχεθεί το πέρας μιας υπόθεσης. Απρόσμενη βοήθεια στα αισθηματικά από καταστάσεις που διαμορφώνονται. Οι γεννημένοι του 1976 μπορείτε να γυρίσετε το παιχνίδι υπέρ σας.

Λέων

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για επικοινωνιακούς χειρισμούς υπό την προϋπόθεση πως θα κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ. Ζητήματα που περνούν από το χέρι σας γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία ενώ επαγγελματικά ίσως σας γίνει μια πρόταση συνεργασίας. Στον συναισθηματικό τομέα μπορείτε να νιώσετε χαρά. Πείτε αυτά που θέλετε αλλά να είναι αυτά που πραγματικά νοιώθετε. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως πρέπει να κάνετε κράττει σε σχέση με τις απαιτήσεις σας.

Παρθένος

Η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο ουσιαστικά σας καλεί να περάσετε όμορφα και να αφήσετε κατά μέρος την γκρίνια και τα παράπονα. Η προσφορά βοήθειας προς τρίτους φανερώνει το μεγαλείο του χαρακτήρα σας και οι κινήσεις αυτές σας δικαιώνουν. Πρέπει να κάνετε κάποια πράγματα για το ταίρι σας αλλά κυρίως να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του. Οι γεννημένοι το 1970 ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τις επόμενες κινήσεις σας.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα σας καλεί να βάλετε τους στόχους σας σε τάξη. Η Σελήνη μέσα από τον 12ο σας κάνει πιο «προσεκτικούς». Ακόμη, προσπαθήστε στα συναισθηματικά σας να μην την πατήσετε. Ίσως κάποιοι σήμερα επιχειρήσουν να σας δοκιμάσουν, αφού τα ‘χει αυτά ο Άρης στον 12ο οίκο. Καλή μέρα για να μοιραστείτε χρόνο και εμπειρίες με τον σύντροφό σας. Οι γεννημένοι του 1993, πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες.

Σκορπιός

Η λεκτική σας ικανότητα σήμερα είναι πολύ ...high tec και έτσι θα έχετε πολλά υπέρ. Πάραυτα, χρειάζεται να προσέχετε τυχόν παρανοήσεις που ίσως προκύψουν λόγω κεκτημένης ταχύτητας, αφού ο ανάδρομος Άρης θα σας τα κάνει λίγο μαντάρα σε σχέση με τους φίλους. Αισθηματικά, ίσως το ταίρι σας νοιώθει πως απαξιώνετε όλα όσα κάνει για εσάς. Αυτό αδικεί και την σχέση και εσάς. Οι γεννημένοι το 1991 έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Τοξότης

Η Αφροδίτη από τον Κριό ανοίγει νέους περιπετειώδεις ορίζοντες στην αισθηματική σας ζωή. Επιπλέον, με το καλημέρα μάλλον θα πρέπει το χέρι να μπει στην τσέπη. Ίσως αισθάνεστε την ανάγκη να μιλήσετε αλλά χρειάζεται να μάθετε να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας. Επαγγελματικά, κάποια πράγματα έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους και είναι προδιαγεγραμμένη η πορεία τους. Οι γεννημένοι το 1966, αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις.

Αιγόκερως

Αφήστε τις «προειδοποιήσεις» και αναλάβετε δράση. Αυτό που μένει είναι να αφουγκραστείτε τον έρωτα που είναι προ των πυλών αλλά λόγω «τριωδίου» φορά την στολή του ενδιαφερόμενου συνανθρώπου. Ξεπεράστε τις αναστολές σας και δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Αυτό που μετρά στην παρούσα φάση είναι η καλή διάθεση. Οι γεννημένοι του 1989 οι αποφάσεις που έχετε κατά νου θα σας δικαιώσουν.

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο έρχεται να σας δώσει ευκαιρίες από το πουθενά. Στα εργασιακά ίσως νιώσετε σαν αποδιοπομπαίος τράγος επειδή κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Θα πρέπει να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν πως η δουλειά προέχει. Στον αισθηματικό τομέα, θα έχετε διλήμματα τα οποία θα σας κεντρίσουν τα νεύρα. Σήμερα ίσως εμφανιστούν οικονομικά απρόοπτα. Οι γεννημένοι το 1989, απαλλαγείτε από το άγχος.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σας κάνει σπάταλους αλλά και ιδιαίτερα ευγενικούς. Η επικοινωνία και η προσέγγιση ανθρώπων θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την αυτοεκτίμησή σας. Στα αισθηματικά, ίσως πρέπει να φανείτε πιο θαρραλέοι γιατί αφήνετε τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες. Επαγγελματικά, μην γυρνάτε γύρω από το εαυτό σας. Ενισχύστε τις δημιουργικές σας ικανότητες. Οι γεννημένοι του 1962 θα κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved