1 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
1 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
1_feb_copy_copy

Γενικό προφίλ

Καλό μήνα να έχετε! Για το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο συμβάλλοντας σε οικονομικές εξελίξεις, ενώ η είσοδος της στους Διδύμους λίγο μετά τις 21:00 θα τονώσει την επικοινωνία, αυξάνοντας τις επαφές και τις συζητήσεις. Η Αφροδίτη είναι σε ακριβέστατη αντίθεση με τον Άρη και έτσι τα προσωπικά-ερωτικά θέματα παίρνουν... φωτιά! Εσείς θα αποφασίσετε αν θα δώσετε την πρώτη θέση στην αγάπη ή τον εγωισμό.

Κριός

Πολλά ζητήματα θα χρειαστεί να τα επανεξετάσετε. Επαγγελματικά, αν και θα θέλατε μια λύση να έρθει ως μάννα εξ ουρανού, στην πραγματικότητα θα είναι προϊόν τόσο τύχης όσο και ώριμης σκέψης. Επικοινωνιακά, καταφέρνετε να βάλετε αρκετά ζητήματα σε τάξη ενώ θέματα οικίας που θα σας απασχολήσουν, θα οφείλονται περισσότερο σε δική σας αμέλεια. Αισθηματικά, έχετε το πάνω χέρι. Οι γεννημένοι του 1978, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας αποσκοπεί να σας βάλει σε μια καλή πορεία όμως η παρουσία Ηλίου-Ερμή στον Υδροχόο σας κάνει να ξεστρατίζετε, αφού έχετε έντονο αντίλογο σε κάθε σας κίνηση. Επαγγελματικά, αν και τα χέρια σας δουλεύουν σαν ελβετικό ρολόι, ίσως τελικά αντιμετωπίσετε ζητήματα μη σωστής κατανομής. Χρειάζεται να κάνετε περισσότερα πράγματα στα ερωτικά για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Οι γεννημένοι το 1989 θα δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Δίδυμοι

Η προσωπική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον αλλά και ένταση. Βλέπετε η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σας ξεσηκώνει και σας κάνει άτακτους. Η Σελήνη από τον 12ο οίκο που θα είναι μέχρι το βραδάκι, σας κάνει λιγάκι επιφυλακτικούς ενώ μετά τις 21:00 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας θα σας εκτοξεύσει στα ύψη. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο που σας επιτρέπει ωστόσο να ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον. Οι γεννημένοι το 1968 ίσως νοιώσετε πως πρέπει να επαναστατήσετε.

Καρκίνος

Μια μέρα που ίσως οι εξελίξεις τελικά σας δικαιώσουν απόλυτα. Ο ψυχικός σας κόσμος, παρά τις όποιες διακυμάνσεις, ξέρει να κρατάει τις αντιστάσεις. Στα επαγγελματικά η αυταπάρνηση που έχετε δείξει σιγά-σιγά αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται. Ο λόγος σας αποκτά ισχύ κι αυτό σας ικανοποιεί. Αισθηματικά, κάποιες συζητήσεις θα βοηθήσουν να κερδίσετε πόντους μέσα στην σχέση. Οι γεννημένοι το 1980, κυνηγήστε λιγάκι την τύχη σας.

Λέων

Η παρουσία Ηλίου και Ερμή στον 7ο οίκο έρχεται να σας υποδείξει ότι δεν πρέπει να λησμονάτε τις συμβατικές υποχρεώσεις σας. Στα ερωτικά, οι προσπάθειες σας μπορεί να πάνε παρακάτω, μόνο αν μάθετε να συμβιβάζεστε. Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σας εξιτάρει συναισθηματικά και σας μαθαίνει να λειτουργείτε πιο πρακτικά. Σε προσωπικό επίπεδο, χρειάζεται να επιδείξετε προθυμία να αποδεχτείτε την άποψη της άλλης πλευράς. Οι γεννημένοι του 1977 χρειάζεται να ενεργοποιηθείτε στα επαγγελματικά.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο λειτουργεί εξισορροπιστικά στην αντίθεση Αφροδίτης-Άρη. Σε προσωπικό επίπεδο ίσως νοιώθετε πως οι άλλοι είναι «κάπως» απέναντί σας αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Επαγγελματικά, βάλτε κάτω τα πράγματα και «ζυγίστε» τα υπέρ και τα κατά. Αισθηματικά, οι καταστάσεις ξεκαθαρίζουν με την μεσολάβηση τρίτων. Οι γεννημένοι του 1969 ίσως χάνετε, με την στάση που κρατάτε, το δίκιο σας.

Ζυγός

Η ειλικρίνεια αλλά και οι κινήσεις που θα κάνετε θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα που θεωρείτε πως έχετε εισέλθει. Το επόμενο βήμα στον επαγγελματικό τομέα είναι να μην είστε υπέρ-συγκεντρωτικοί καθώς αυτό θα βοηθήσει να πάρετε ανάσες από τις ευθύνες. Αισθηματικά, χρειάζεται να είσαστε πιο προσεκτικοί στις αξιολογήσεις σας γιατί άθελα σας ίσως πληγώνετε τα αισθήματα της άλλης πλευράς. Οι γεννημένοι το 1970, μην σκέφτεστε μόνο τις δικές σας ανάγκες.

Σκορπιός

Σήμερα χρειάζεται να κινηθείτε με προσοχή γιατί δεν πρέπει να ρισκάρετε… χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Επαγγελματικά, μέσα από την εμπειρία σας θα καταφέρετε να βγάλετε προς τα έξω μερικά πολύ καλά αποτελέσματα και να κερδίσετε έτσι το πλήθος. Από την άλλη, στα αισθηματικά ίσως τα λόγια σας αντί να εξομαλύνουν μια κατάσταση να την περιπλέξουν. Αφήστε τα πολλά λόγια και μιλήστε με την γλώσσα της καρδιάς. Οι γεννημένοι το 1980 θα βρείτε απρόσμενα μια λύση.

Τοξότης

Η παρουσία τα Σελήνης στον 6ο οίκο ίσως σας αναγκάσει σε ζητήματα εργασίας να ασκήσετε βέτο. Η παρουσία κάποιων ατόμων μάλλον σας μπερδεύει και σας δημιουργεί μια αρνητική προδιάθεση. Είναι κι ο Άρης ανάδρομος στην Παρθένο και είναι απόλυτα λογικό να είστε και λίγο ευέξαπτοι. Αισθηματικά, μέσα από συζητήσεις, έστω και προσωρινά, θα αποτινάξετε κάποιες αμφιβολίες. Οι γεννημένοι το 1976, ανοίξτε την καρδιά σας.

Αιγόκερως

Η μέρα σήμερα είναι αρκετά καλή για να οργανώσετε πράγματα αλλά όχι και να τα θέσετε προς εκτέλεση. Οικονομικά ζητήματα ίσως πάρουν μια χρονική μετάθεση που θα σας ανησυχήσει αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Αισθηματικά, περνάτε σε μια φάση που κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σας συμβαίνει. Πάντως το να κρατάτε το θυμό μέσα σας δεν ωφελεί. Οι γεννημένοι το 1991, αρπάξτε τις ευκαιρίες.

Υδροχόος

Η παρουσία Ήλιου και Ερμή στο ζώδιό σας προσθέτει στη φαρέτρα των χαρισμάτων σας οξυδέρκεια και ετοιμολογία. Αισθηματικά, πολλές φορές κάνετε λάθη αλλά είναι τόσο παιδαριώδη που ούτε η σχέση σας δεν σας παίρνει στα σοβαρά. Από την άλλη, η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σας κάνει πιο γαλαντόμους, έστω και με δανεικά. Η Σελήνη σήμερα προσπαθεί να σας συνετίσει αλλά μάλλον μάταια. Οι γεννημένοι το 1972, πρέπει να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα σας προσφέρει μια σχετική άνεση στις συναλλαγές σας. Όμως από το βράδυ και μετά χρειάζεται προσοχή, αφού το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα αλλά και η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σας βραχυκυκλώσουν, αναγκάζοντας σας ή να κάνετε κάπου πίσω ή να κάνετε λάθη. Αισθηματικά, δώστε χρόνο στη σχέση και προλάβετε τις επιθυμίες της, χωρίς όμως να της στερείτε τη δυνατότητα να παίρνει πρωτοβουλίες. Οι γεννημένοι του 1967, μην αμφισβητείτε τα πάντα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved