12 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
12 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
12_jan_copy_copy

Γενικό προφίλ



Μια μέρα ιδιαίτερα πλούσια και ενδιαφέρουσα σε κοσμικές επιρροές. Η Σελήνη κατά τη διάρκεια του πρωινού βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα κάνοντας μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ένα εξάγωνο με τον Κρόνο, στοιχειοθετώντας έτσι ένα παιχνίδι συναισθημάτων ανάμεσα στο φανταστικό και το πραγματικό. Εδώ, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα δικαιώσει μάλλον την ρεαλιστική στάση.





Λίγο πριν το μεσημέρι, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, βάζοντας μπροστά τις παραγωγικές μηχανές. Πάσα ...προσφορά δεκτή! Παράλληλα η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα αναμοχλεύει μυστικά και μυστήρια, με τις ειδήσεις-πληροφορίες να είναι καταλυτικές και τους απανταχού «κατασκόπους» on line. Όσο για το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη είναι γενικά ένας καλός οιωνός για την υλοποίηση των στόχων σας, ακόμη κι αν οι διεκδικήσεις ή οι αυθαιρεσίες ξεπεράσουν ...ελαφρώς τις «κόκκινες γραμμές».







Κριός



Αν και η Σελήνη κάνει τις τελευταίες βόλτες της στο αισιόδοξο ζώδιο του Λέοντα ίσως, εξαιτίας της αντίθεσής της με τον Ποσειδώνα, αισθανθείτε μια μικρή απογοήτευση, αντιλαμβανόμενοι πως οι ελπίδες δεν θα είναι αντάξιες των αποτελεσμάτων. Στον εργασιακό χώρο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού κάποιες κουβέντες που πιθανόν να ειπωθούν, θα έχουν πολύ βαθύτερα κίνητρα από αυτά που φαίνονται. Αισθηματικά, η στάση σας βοηθά να απεμπλακείτε από συναισθηματικά φαντάσματα του παρελθόντος. Οι γεννημένοι του 1970 με λίγη δόση τύχης και κάποια προσπάθεια στην εργασία θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.





Ταύρος



Τα όποια εμπόδια υψώνονται μπροστά σας θα κατατριφθούν ως χάρτινος πύργος, αφού η πρακτικότητα και η επιχειρηματολογία σας θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως κρίνετε με κάποια αυστηρότητα κάποιους ανθρώπους κι αυτό τελικά θα είναι εις βάρος σας. Αισθηματικά, η ψυχική γαλήνη είναι προϊόν της στάσης του ερωτικού σας συντρόφου. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες και αγαπημένα πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα.





Δίδυμοι



Η σημερινή μέρα έχει ένα διδακτικό χαρακτήρα, εφόσον θα σας δώσει να καταλάβετε πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Μέσα από τις συναλλαγές αντιλαμβάνεστε το γενικότερο κλίμα που επικρατεί κι έτσι και εσείς από τη μεριά σας κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Ωστόσο, η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα μέσα στον 8ο ηλιακό σας οίκο θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα ενώ θα αυξήσει την ικανότητα να διαβάζετε τους άλλους. Οι γεννημένοι του 1962 θα χρειαστεί να προσέχετε το λόγο αλλά και τα έργα σας.





Καρκίνος



Σήμερα το πιθανότερο είναι να επιλέξετε το δρόμος της σιωπής από αυτόν της αντιπαράθεσης. Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον 7ο ηλιακό οίκο δεν θα σας κάνει πιο σοφούς αλλά σίγουρα θα σας οπλίσει με υπομονή. Επαγγελματικά, ίσως θελήσετε να πάρετε το παιχνίδι επάνω σας αλλά αυτό πρέπει να γίνει μόνο σε περίπτωση υπερβολικού φόρτου εργασίας. Αισθηματικά, η σχέση σας αντιδρά λόγω της όχι και τόσο καλής διάθεσης που έχετε. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως χρειαστεί να υπερασπιστείτε κάποιον δικό σας άνθρωπο που είναι σε δύσκολη θέση.





Λέων



Η Σελήνη στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας ίσως σας ξεγελάσει και τελικά μπείτε στη διαδικασία να αγοράσετε αγαθά που δεν χρειάζεστε. Αισθηματικά, θέλετε να δώσετε περισσότερα πράγματα μέσα στη σχέση όμως στην παρούσα φάση η υπερβολική αισιοδοξία ίσως να μην είναι και τόσο καλός οδηγός. Επαγγελματικά, κάποια είδηση φαίνεται να σας σοκάρει αλλά τελικά θα διαπιστώσετε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως ακριβώς φαίνονται. Οι γεννημένοι του 1967, μη διστάζετε να εκφέρετε την άποψή σας.





Παρθένος



Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας είναι ένα καλό σημάδι μιας και σας οπλίζει με αποφασιστικότητα, ικανή να σας οδηγήσει στο δρόμο που η καρδιά ζητά με τη βοήθεια της λογικής. Επαγγελματικά, θέλετε ένα μεγαλύτερο κομμάτι στην πίτα και αυτό ίσως σας ωθήσει να καταστρώσετε καλύτερα σχέδια. Αισθηματικά, πάνω στην προσπάθειά σας να πείτε κάποια πράγματα θα νιώσετε αμήχανα, γεγονός που θα σας μπλοκάρει . Οι γεννημένοι του 1975 μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα κερδίσετε κάποια προνόμια.





Ζυγός



Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε συνδυασμό με την σύνοδο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα λειτουργούν εικονοκλαστικά και ως εκ τούτου αδιαφορείτε για το τι θα πει ο κόσμος. Η παρουσία του Άρη στον 12ο σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας κάνει να σκεφτείτε κάπως πιο έξυπνα και να αξιοποιήσετε ευκαιρίες. Αισθηματικά, παραμερίζοντας τα θέλω τρίτων διεκδικείτε ένα καλύτερο αύριο. Δώστε στη σχέση αυτά που πραγματικά της αξίζουν. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως βρεθείτε στο δίλλημα μεταξύ μιας αλήθειας και ενός κατ’ ανάγκην ψέματος.





Σκορπιός



Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα βοηθήσει τόσο στην κοινωνικότητά σας όσο και στα επαγγελματική σας πορεία, αφού θα βρείτε πολλές πόρτες ανοιχτές, έτοιμες να σας γλιτώσουν από διάφορα αδιέξοδα. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν δείχνοντάς σας πως κάνοντας καλύτερη διαχείριση δεν σημαίνει πως κάνετε χειρότερη ζωή. Αισθηματικά, μέσα σας νιώθετε πως έφθασε το πλήρωμα του χρόνου και είστε έτοιμοι να ανοίξτε πανιά για κάτι ψυχικά – ερωτικά πρωτόγνωρο. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως σπαταλάτε την ενέργεια σας σε ανούσια πράγματα.





Τοξότης



Η προσωπική σας ακτινοβολία καταφέρνει να μαγέψει τα πλήθη, ωστόσο εσείς έχοντας ψηλά τον πήχη δεν είσαστε ικανοποιημένοι. Η παρουσία Ερμή – Πλούτωνα στον 2ο ηλιακό οίκο σας βοηθά να βρείτε λύσεις ενώ παράλληλα σας κάνει πιο υπεύθυνους και σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Επιπλέον, οι προσωπικές σχέσεις περνούν από μια φάση αλλαγών, αφού διαπιστώνετε πως κάποιες γνωριμίες τον τελευταίο καιρό μετουσιώνονται σε κάτι διαφορετικό. Οι γεννημένοι του 1963 ίσως ρισκάρετε περισσότερο από όσο πρέπει.





Αιγόκερως



Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε έξυπνα και πρακτικά. Ειδικά στο χώρο εργασίας, θα διαπιστώσετε πως έχετε τη δυνατότητα να πείσετε τους άλλους, χωρίς να πουλήσετε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αισθηματικά, νιώθετε πως σιγά – σιγά η σχέση εξελίσσεται και τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει. Δώστε χρόνο και δείξτε ενδιαφέρον. Εξαιρετική μέρα για να αξιοποιήσετε κάποιες σημαντικές επαφές και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες. Οι γεννημένοι του 1960 κάποιοι αυτόβουλα θα θελήσουν να σας βοηθήσουν.





Υδροχόος



Το πρωί ξεκινά με κάποια πράγματα να ξεφεύγουν από τη δική σας προσοχή, εξαιτίας της υπερβολικής σιγουριάς. Ωστόσο στη συνέχεια, η κατάσταση βελτιώνεται και μπορείτε να βάλετε κάποιες καταστάσεις σε τάξη. Επαγγελματικά, χρειάζεται να αποκτήσετε τη δική σας βούληση και να μην ακούτε τόσο πολύ λόγια τρίτων. Στα προσωπικά σας, η φλόγα δυναμώνει, βλέποντας τον άνθρωπο τον οποίο συνδέεστε να κάνει τόσα πράγματα, προκειμένου να σας ικανοποιήσει. Οι γεννημένοι του 1986 δείξτε λίγο περισσότερη προσοχή στα θέματα συναλλαγών.





Ιχθύες



Η είσοδος της Σελήνης στο απέναντι ζώδιο θα σας κάνει πιο προσεκτικούς στο λόγο και στις πράξεις, αφού θα νιώσετε πως είστε εκτεθειμένοι σε αυστηρή κριτική. Αισθηματικά, τα πράγματα βελτιώνονται χάρη στη δική σας διάθεση αλλά και την αλλαγή στάσης που επιδεικνύει ο ερωτικός σας σύντροφος. Μια μέρα που επικοινωνιακά θα διαπιστώσετε πως όσο λιγότερα λέτε, τόσο περισσότερα βλέμματα καρφώνονται πάνω σας. Αποφύγετε να ξαναβοηθήσετε πρόσωπα που σας πρόδωσαν. Οι γεννημένοι του 1992 αισθηματικά ίσως νιώσετε κάτι πρωτόγνωρο.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved