Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 12/1

Σελήνη στο Λέοντα
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 12/1

από την Κατερίνα Σαλωνίκη







katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα ακτινοβολώντας από λάμψη μετά την πανσέληνο, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Λέοντα σήμερα 10/1 στις 6:36 το πρωί, για να αποκτήσει και γοητεία.

Στις 7.59 το πρωί το τετράγωνο με τον Δία και λίγο αργότερα στις 8:30 το τρίγωνο με τον Ουρανό, έχουν βαλθεί να μας ξεσηκώσουν ευχάριστα μετά από ένα βαρύ ψυχολογικά διήμερο.

Η ημέρα ως το βράδυ θα αποτελέσει αφετηρία πολλών δραστηριοτήτων ενώ οι περισσότερες από αυτές θα σκοπεύουν στην ψυχαγωγία μας και στην προώθηση των επιθυμιών μας.

Η υπερβολή που θα μας χαρακτηρίζει θα μοιάζει με χαριτωμένη επιμονή παιδιού, που του χαρίζουν τελικά το πολυπόθητο παιχνίδι του.

Ευκαιρία να προβάλλουμε τις ιδέες μας, τα σχέδιά μας, τις δημιουργίες μας γενικότερα, κερδίζοντας θαυμασμό και αποδοχή.

Το χειροκρότημα που θέλουμε να ακούσουμε σε κάθε τομέα, πιθανότατα θα είναι πολύ δυνατό ενώ κάθε επιδίωξη θα βρίσκει ανάλογη ανταπόκριση.

Στις 11/1 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο πέρασμά της, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επεξεργαστούμε καλύτερα τις ανάγκες μας, κάνοντας πρόβες πάνω στην πασαρέλα με τις εντυπωσιακές φορεσιές μας.

Στις 12/1 στις 7:26 το πρωί, η αντίθεση με την Αφροδίτη ξεκινά την ημέρα με διάθεση να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματά μας, να αγοράσουμε δώρα στους αγαπημένους μας, να δημιουργήσουμε εκπλήξεις που θα μας διασκεδάσουν και γενικότερα να κατασπαταλήσουμε χρήμα και συναίσθημα απολαμβάνοντας τα αγαθά που θα αποκτήσουμε.

Η εξωστρέφεια αυτή πριμοδοτείται υπέροχα από το εξάγωνο με τον Κρόνο στις 9:50 το πρωί, που την εξισορροπεί περίφημα, προστατεύοντάς μας από ανώφελα παραστρατήματα.

Στις 10:23 η αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσθέτει ρομαντισμό και αυταρέσκεια συμπληρώνοντας τις ώρες μας σαν σπάνιο καρύκευμα σε φαγητό.

Με αίσθηση πληρότητας και ικανοποίησης αποχαιρετάμε τη Λιονταρίσια Σελήνη στις 11:45 το μεσημέρι, που περνάει στην αναλυτική και εξονυχιστική Παρθένο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved