Πανσέληνος Νοεμβρίου 2011

Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;
Παπασταύρου Λίντα
Πανσέληνος Νοεμβρίου 2011

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Στις 10/11 και ώρα Ελλάδας 22.16 το βράδυ, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (στις 18ο του Ταύρου).



Τα ζώδια που προβληματίζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες του δεύτερου δεκαήμερου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο εκεί.



Πρόκειται για μια Πανσέληνο που γενικά ξαφνιάζει ευχάριστα, μέσα στην αναστάτωση του ευρύτερου κλίματος που επικρατεί.



Ο άξονας Ταύρου – Σκορπιού σηματοδοτεί τα χρηματοοικονομικά προβλήματα της χώρας, στα οποία η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα δηλώνει παραπλάνηση και δυσκολία επικέντρωσης στα ουσιαστικά προβλήματα.



Από την άλλη ο κυβερνήτης του Σκορπιού Πλούτωνας, βρίσκεται σε μεγάλο τρίγωνο με Άρη και Δία στα ζώδια της γης, γεγονός που θα βοηθήσει στη σταθερότητα, μέσω πρωτοβουλιών και πρακτικών στόχων.



Ο κυβερνήτης του Ταύρου Αφροδίτη, βρίσκεται σε ακριβέστατη σύνοδο με τον Ερμή στον Τοξότη, αυξάνοντας τον ενθουσιασμό και τη θέληση για να προχωρήσει κάτι παρακάτω, είτε αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις, είτε το συλλογικό πνεύμα.



Η εκφραστικότητα, η τόλμη, η πρακτικότητα, η επιμονή και ο εύστοχος προγραμματισμός, είναι οι λέξεις κλειδιά αυτής της πανσελήνου.





ΚΡΙΟΣ



Οικονομικά και συναισθηματικά θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο, τα οποία επιζητάτε διακαώς να διασφαλίσετε. Οι προτάσεις θα είναι πολλές και δελεαστικές, ενώ καλείστε να εναρμονίσετε τα πρέπει και τα θέλω σας, γεγονός που σας πιέζει πολύ.



Εκείνο που πρωτεύει για εσάς, είναι η διατήρηση των κεκτημένων σας και το αισθάνεστε έντονα γύρω από αυτές τις ημέρες. Ωστόσο, βρίσκετε τρόπο να γλιστρήσετε στα αναπαυτικά σεντόνια των υλικών και αισθηματικών απολαύσεων, παραγκωνίζοντας τις ανησυχίες σας με αυτοκρατορικό ύφος.



ΤΑΥΡΟΣ



Το θέμα σε αυτή την Πανσέληνο είναι η προσωπική σας σφραγίδα πάνω στα γεγονότα που σας απασχολούν, την οποία θα βάλετε με αποφασιστικότητα και ηγετικό αέρα.



Οι προσωπικοί σας στόχοι θα γίνουν καθημερινή σας ανάγκη, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τους προσεγγίσετε και να τους κατακτήσετε.



Είστε διατεθειμένοι ακόμα και να αυθαδιάσετε σε οποιαδήποτε συνδιαλλαγή σας, διαπραγματευόμενοι με αυστηρούς όρους. Η πρακτική και μεθοδική σας τάση θα φέρει αρκετές ανταμοιβές, προσέξτε όμως γιατί δεν υπάρχει λόγος, να μεταμορφωθείτε σε σειρήνες.





ΔΙΔΥΜΟΙ



Σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε.



Το παρασκήνιο δουλεύει σαν αργαλειός υφαίνοντας τον ιστό που θα σας παγιδέψει, αλλά παράλληλα θα σας λυτρώσει από κρυφές και ανεπιθύμητες για τη φύση σας ίντριγκες.



Μπορείτε να κλείσετε κάθε είδους εκκρεμότητες ακόμα και αν αυτό γίνει με ψυχικό κόστος.



Μην κρατάτε μυστικές και δεύτερες σκέψεις που σας καθιστούν αδύναμους να εκφραστείτε, δίνοντας την ευκαιρία να σας εκμεταλλευτούν, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο.



Κάνοντας έναν τολμηρό απολογισμό, θα δείτε ποιοι πραγματικά είναι άξιοι της εμπιστοσύνης και της ανεχτικής ως τώρα συμπεριφοράς σας.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Βγαίνετε από το καβούκι σας σαν τα σαλιγκάρια στη βροχή, για να απολαύσετε τη φιλική αυτή Πανσέληνο, που σας κάνει κοινωνικούς και χαριτωμένους. Αυτό το διάστημα θα θελήσετε να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς, είτε στο ζεστό σπιτικό σας περιβάλλον, είτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και συνευρέσεις. Αισθάνεστε πως έχετε την ανάγκη να εκτονώσετε όσο περισσότερη ένταση μπορείτε και το καταφέρνετε, ελαφρώνοντας με διάφορους τρόπους τη διάθεσή σας. Η συμβολή φίλων ή ανθρώπων που έχετε κάποιο κοινό ενδιαφέρον θα είναι πολύτιμη, ενώ η στάση τους θα γίνει ένα γερό στήριγμα σε κάποιες μετέπειτα αντιξοότητες.





ΛΕΩΝ





Δυσκολεύεστε γύρω από τις ημέρες της Πανσελήνου να χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και φιλοδοξίες, αφού το βάρος των ευθυνών είναι μεγάλο.



Θέλετε πάση θυσία να φανείτε αντάξιοι των όσων σας εμπιστεύονται, αλλά οι προκλήσεις σας δημιουργούν ανασφάλεια. Οι συχνότατα καθηλωτικοί βρυχηθμοί σας, δεν σας απαλλάσσουν από τον κίνδυνο των κυνηγών, που έχουν πλησιάσει επικίνδυνα. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και χρειάζονται διπλωματικοί ελιγμοί, για να καταφέρετε να αποσπάσετε το χειροκρότημα, που τόσο πολύ έχετε ανάγκη.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ





Αντλείτε αισιοδοξία και προχωράτε σαν σοφοί που γνωρίζουν το κίνδυνο.



Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει κοντά στις πνευματικές σας αναζητήσεις, ενώ ένα ταξίδι γύρω από αυτές τις ημέρες θα ήταν μια αξέχαστη γνωσιολογική εμπειρία. Θέλετε να επεκτείνετε τον εσωτερικό εαυτό σας μέσα από ένα βιβλίο, διαλογιστικές ασκήσεις, ή διατροφικό υγιεινό πρόγραμμα ανανέωσης. Αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και ανταποκρίνεστε στην εντολή, που σας φωνάζει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ακολουθήστε το καθοδηγητικό φως, που υποδεικνύει τα ιδανικά μονοπάτια.





ΖΥΓΟΣ





Καλείστε να ισορροπήσετε σε αυτή την Πανσέληνο, που κεντρίζει την ψυχολογία σας ανεβοκατεβάζοντας διαρκώς τους ρυθμούς σας. Η συναισθηματική σας ένταση κατατίθεται σε δάνεια, χρηματικές δοσοληψίες, κληρονομικά ζητήματα καθώς και σε ερωτικούς λογαριασμούς. Η σταθερότητα που επιζητάτε θα κάνει τη διπλωματική σας ακράτεια να ρέει παντού. Ίσως αναγκαστείτε να τρέξετε για τη διευθέτηση πολλών εκκρεμοτήτων, αλλά παράλληλα θα απαλλαγείτε από το βάρος τους. Το να επιβληθείτε στις καταστάσεις είναι η προτροπή αυτής της Πανσελήνου, αλλά παράλληλα και το δώρο της προς εσάς.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο απέναντί σας νιώθετε σαν στόχος έτοιμος να υποκύψει, πριν την εκπυρσοκρότηση του όπλου. Αισθάνεστε πιεσμένοι σε ό, τι αφορά τις συναισθηματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Η λέξη «ένωση» ακούγεται στα αυτιά σας σαν απειλή, αφού δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε όπως θα έπρεπε και όπως θα θέλατε. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους αγαπημένους σας κυριεύονται από το φόβο πως δεν είστε σε θέση να προσφέρετε τα δέοντα. Αντίθετα, η εσωτερική σας ένταση μπορεί να οδηγήσει σε λαθεμένες συμπεριφορές και αξιολογήσεις. Τις ημέρες αυτές προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και χαλαροί.





ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκετε αρκετά χαριτωμένο να στριφογυρίζεστε περιπαικτικά στην καρέκλα του γραφείου σας, αλλά αυτή η Πανσέληνος ίσως την κάνει να τρίξει. Ο εργασιακός σας χώρος δημιουργεί μπελάδες με κάποιες έκτακτες καταστάσεις, τις οποίες καλείστε να αντιμετωπίσετε.



Η προθυμία σας να προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας, καθώς και να επιμεληθείτε για διάφορα θέματα μπορεί να σας κουράσει ψυχολογικά, ενώ η υγεία σας χρειάζεται ούτως ή άλλως την προσοχή σας. Τα μάτια σας ανοιχτά σε κάθε μυστικοπάθεια που μπορεί να αντιληφθείτε. Μην την προσπεράσετε επιπόλαια.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Ιδιαίτερα δραστήριους, δημιουργικούς και ερωτικούς σας βρίσκει αυτή η Πανσέληνος που σας προτρέπει να εκφραστείτε, να διασκεδάσετε και να αποφορτιστείτε από το συσσωρευμένο άγχος. Πολλοί από εσάς παίρνετε τα ρίσκα σας, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας, περισσότερο σε ότι αφορά στα ενδιαφέροντα και τις ερωτικές σας διαδρομές. Έχοντας την ευκαιρία να θαυμάσετε το θάρρος του να προχωρήσετε χωρίς την αγωνία της απόρριψης ή της αποτυχίας, απολαμβάνετε τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο με χαρά και αισιοδοξία.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναγκάζεστε να χρησιμοποιήσετε τις διανοητικές σας βελόνες καρφώνοντάς τις στους τοίχους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, προκειμένου να συνεννοηθείτε και να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Η ανταρσία στους οικογενειακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους σας καλεί να την καταστείλετε, προκειμένου να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. Η ένταση θα είναι μπόλικη, εφόσον μπορεί να τεθούν θέματα αμφισβήτησης προς το πρόσωπό σας.



Το γεγονός πως θα πάρετε προσωπικά το κάθε τι, θα διογκώσει το πείσμα και τον εγωισμό σας, εκεί που χρειάζεται να προβάλλετε μόνο μια εμπεριστατωμένη θεωρία σας.





ΙΧΘΥΕΣ





Φιλικά και πονηρά σας κλείνει το μάτι αυτή η Πανσέληνος, σαν τις βλεφαρίδες της Minnie Mouse, όταν κάνει σκερτσόζικες κινήσεις. Επικοινωνιακοί και ζεστοί εκπέμπετε μια ταξιδιάρικη διάθεση, ενώ η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη δραστηριότητες και ενδιαφέροντα, που σκοπό έχουν να συμπτύξουν τις σχέσεις και να διευρύνουν τους ορίζοντές σας.



Η θαλπωρή της Πανσελήνου επιδρά πάνω σας ευεργετικά, σαν σόμπα σε ένα παγωμένο δωμάτιο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επικοινωνήσετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί και να βρείτε την καθησύχαση που θα σας κρατήσει συντροφιά για αρκετό διάστημα στο μέλλον.

Για να έχετε συνεχόμενη ενημέρωση στα καινούργια αστρολογικά άρθρα της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Astrology πατώντας ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved