Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/1;

Έλα κοντά με αυτούς που απομακρύνθηκες και αφιέρωσε χρόνο στις ανομολόγητες επιθυμίες σου.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/1;

Σελήνη στον Σκορπιό στις 5.52 π.μ.

Οι επιθυμίες γίνονται διαταγές

Με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό, η Κυριακή αυτή γίνεται άκρως ερωτική, δυναμική και ηδονική. Επιδίωξε να βρεθείς κοντά με ανθρώπους που επιθυμείς, απόλαυσε μαζί τους ιδιαίτερες στιγμές, έλα κοντά με αυτούς που απομακρύνθηκες και αφιέρωσε χρόνο στις ανομολόγητες επιθυμίες σου.

STEFANIA 300

Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα στις 10.17 μ.μ.

Ψάχνοντας το κλειδί της απόδρασης

Όλη η μέρα σε βυθίζει σε μια νοσταλγική διάθεση, το ένστικτο και η διαίσθηση σε προειδοποιούν με τον πιο αλάνθαστο τρόπο, ενώ μπορείς να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Βρες ευκαιρία να χαλαρώσεις, να μην κάνεις τίποτα που σε βαραίνει και να μοιράσεις το χρόνο σου σε ιδιωτικές οδούς. Η τάση σου για απολαύσεις είναι έντονη, ειδικά σαρκικές, το ίδιο και η τάση φυγής σου από την πραγματικότητα.

Σκορπιέ, να θυμάσαι σήμερα πως σε αυτά που αιτείσαι υπάρχουν δύο όψεις. Βεβαιώσου πως μπορείς να αντέξεις και τις δύο.

Καρκίνε, Αιγόκερε, Ιχθύ, Ταύρε και Παρθένε, μια πολύ εποικοδομητική και γεμάτη νόημα Κυριακή σε περιμένει. Φτιάξε την εβδομάδα με τα όνειρά σου.

Λέοντα και Υδροχόε, περίεργη η διάθεσή σου σήμερα και μάλλον ανικανοποίητη. Βρες τρόπο να φέρεις κοντά αυτό που θέλεις και αντοχή να αντιμετωπίσεις την άρνησή του.

Δίδυμε, Τοξότη, Ζυγέ και Κριέ, μοιάζεις σαν να είσαι στον δικό σου κόσμο, μάλλον αδιαφορείς για όσα συμβαίνουν γύρω σου και δεν επιδιώκεις τίποτα. Απλά περιμένεις μια καλή πρόταση.

Το astrology.gr σου εύχεται να χρησιμοποιήσεις αυτήν την Κυριακή για να απελευθερώσεις κάθε τι καταπιεσμένο μέσα σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved