Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/1;

Πρόσεχε τους έντονους διαξιφισμούς

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/1;

Ερμής σύνοδο με Πλούτωνα στις 7.32 π.μ.

Πρόσεχε τους έντονους διαξιφισμούς

Η σύνοδος αυτή στον Αιγόκερω, με τη Σελήνη να κινείται στον ενωτικό Ζυγό, δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία μας αλλά και στον τρόπο που χειριζόμαστε τις καταστάσεις. Το συμφέρον μπαίνει από όλα και επικρατεί η τάση «ο σώζων εαυτόν, σωθήτω». Πρόσεχε σήμερα από το πρωί που θα ξυπνήσεις ως το απόγευμα τα λόγια σου. Η τάση σου είναι εριστική και γενικότερα θέλεις να βγάλεις τα απωθημένα σου.

STEFANIA 300

Αφροδίτη εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 6.40 μ.μ.

Φτιάξε τη δική σου ατμόσφαιρα

Προς το βράδυ, καταλαμβάνεσαι από μια ρομαντική διάθεση, μετανιώνεις, ηρεμείς και χαλαρώνεις. Αυτή η όψη σου δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις λάθη και να επιδιώξεις να βρεθείς σ’ ένα περιβάλλον ιδανικό για σένα. Καλλιτεχνικές τάσεις και επιθυμίες εξημερώνουν κάθε αγριότητα στη σκέψη σου. Αφιέρωσε τη βραδιά σου στον έρωτα και στη δημιουργία.

Αιγόκερε, είσαι καταπέλτης και δεν υπολογίζεις τίποτα πέρα από το συμφέρον σου. Ότι και να κάνεις έχεις τη δύναμη να επιβληθείς.

Κριέ, Ζυγέ και Καρκίνε, δύσκολη η επικοινωνία σήμερα με πολλά απωθημένα να βγαίνουν στην επιφάνεια. Δεν ορίζεις τα λόγια σου και ίσως βρεθείς σε δυσάρεστη θέση.

Ιχθύ, Παρθένε, Σκορπιέ και Ταύρε, δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς μια κατάσταση και προσπαθείς να είσαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος και ανεκτικός. Αν το καταφέρεις θα βγεις κερδισμένος.

Τοξότη, Δίδυμε, Υδροχόε και Λέοντα, να αγνοήσεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε προσπαθήσει να σε μεταπείσει σήμερα. Συνέχισε αυτό που έχεις επιλέξει να κάνεις.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις ένα όμορφο Σάββατο, αποφεύγοντας να το ασχημύνεις με ένταση και σκληρότητα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved