Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/1;

Κινήσου με πειθαρχία και μεθοδικότητα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/1;

Σελήνη στην Παρθένο στις 5.46 π.μ.

Συγυρίζω τα ασυμμάζευτα

Ώρα να οργανωθείς, να κάνεις εκκαθάριση, να τακτοποιήσεις τους χώρους σου, να πετάξεις αχρείαστα συσσωρευμένα αντικείμενα και να απαλλαγείς από κάθε τι τοξικό και επιβαρυντικό. Κάνε μια διατροφή χωρίς λιπαρά και ελάφρυνε γενικά την καθημερινότητα και τον οργανισμό σου.

STEFANIA 300

Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη στις 11.50 π.μ.

Πετυχαίνω τις καλύτερες προσφορές

Αυστηρά και μεθοδικά κινείσαι όλο το πρωί και ως το απόγευμα. Ιδανικές ώρες να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να ασχοληθείς με ένα επαγγελματικό θέμα και να κάνεις συμφέρουσες αγορές και διαπραγματεύσεις.

Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα στις 9.52 μ.μ.

Προσπαθώ να μην υποκύψω σε πειρασμούς

Προς το βράδυ καταλαμβάνεσαι από μια δελεαστική διάθεση, θέλοντας να αφεθείς σε εξαρτήσεις και απολαύσεις. Νιώθεις την επιθυμία να κάνεις μια οποιαδήποτε στραβοτιμονιά και αυτό που θα σε κάνει να το αποφύγεις είναι να δεις μια ταινία και να την αναλύσεις ή να παραστείς σε οποιαδήποτε εκδήλωση ή παράσταση τέχνης.

Παρθένε, σήμερα πρωταγωνιστείς και είσαι παντού. Εκμεταλλεύσου την ημέρα.

Αιγόκερε, Ταύρε, Σκορπιέ, Καρκίνε και Ιχθύ, μια πολύ δημιουργική και παραγωγική μέρα σε περιμένει. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες.

Δίδυμε και Τοξότη, η αναβλητική σου διάθεση δεν περιγράφεται, ειδικά προς το βράδυ. Προσπάθησε να την αποφύγεις όσο μπορείς.

Κριέ, Λέοντα, Υδροχόε και Ζυγέ, έχεις πάρει φόρα και βγάζεις απωθημένα. Καλά το πας, αν έχεις σκοπό να τελειώνεις μια και καλή.

Το astrology.gr σου εύχεται να κινηθείς με πειθαρχία και μεθοδικότητα σε μια μέρα που προσφέρεται να σε απαλλάξει από πολλά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved