Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/1;

Είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις και να δώσεις βάση σε όσα συμβούν αύριο και μεθαύριο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/1;

Σελήνη στον Λέοντα αντίθεση με Ήλιο στις 3.46 π.μ.

Κάτι σου ουρλιάζει στα αφτιά και ζητά να το ακούσεις

Η κορύφωση της Πανσελήνου αυτής, χαρακτηρίζεται από τις όψεις του ανάδρομου Ερμή και είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις και να δώσεις βάση σε όσα συμβούν αύριο και μεθαύριο αλλά και όσα συνέβησαν χθες και προχθές. Πολλές αλλαγές και ειδήσεις σε βάζουν σε μια νέα πορεία. Πιθανότατα να υποστείς συναισθηματικό στραπάτσο, αλλά μην το βάζεις κάτω.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Λέοντα τετράγωνο με Άρη στις 6.11 μ.μ.

Θέλω να το θέλεις και εσύ

Εκνευρισμός και συνεχείς επιθυμίες δημιουργούν αναστάτωση. Επιπλέον νιώθεις μια σύγχυση και δεν ξέρεις τι θέλεις. Εκτονώσου σε όποια δραστηριότητα μπορείς και έχεις πρόσβαση. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να καθίσεις άπρακτος και να γκρινιάζεις.

Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο στις 10.25 μ.μ.

Η ψυχραιμία είναι το καλύτερο αντίδοτο

Το βράδυ αυτή η ευνοϊκή όψη βοηθάει να οργανώσεις την πρώτη μέρα της εβδομάδας που ακολουθεί, να βάλεις προτεραιότητες και πάνω απ’ όλα να μετρήσεις τις δυνάμεις σου. Αν βγεις έξω, μια ταινία στον κινηματογράφο ή μια θεατρική παράσταση θα ήταν ιδανικές επιλογές.

Λέοντα, Ταύρε, Σκορπιέ και Υδροχόε, νιώθεις πως κάτι σε προκαλεί και πρέπει να ανταπαντήσεις. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου και ξεκαθάρισε ότι υπάρχει.

Κριέ, Ζυγέ, Δίδυμε και Τοξότη, μια ευχάριστη Κυριακή σε περιμένει εφόσον η αισιοδοξία σου ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Παρθένε και Ιχθύ, προετοιμάσου να κάνεις πράξη όλα όσα έχεις σκεφτεί και μην αφήσεις καμία λεπτομέρεια να σου διαφύγει, αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Το astrology.gr σου εύχεται να απολαύσεις την Κυριακή σου όσο το δυνατόν χωρίς αρνητικές σκέψεις και ανησυχίες, που γίνονται εντονότερες σήμερα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved