Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/1;

Βγες και άντλησε χαρά, όσο περισσότερη μπορείς.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/1;

Σελήνη στον Λέοντα στις 9.21 μ.μ.

Βγαίνω από το καβούκι μου

Με το πέρασμα της Σελήνης στον Λέοντα αισθάνεσαι κατ’ αρχήν την επίδραση της αυριανής Πανσελήνου να γίνεται όλο και πιο έντονη, από την άποψη πως ενεργοποιείσαι σε πολλούς τομείς που σε απασχολούν. Τη μέρα αυτή νιώθεις αυτοπεποίθηση και έχεις την αίσθηση πως την εβδομάδα που ακολουθεί θα βάλεις σε μια σειρά όλα όσα σε απασχολούν. Όσο για το Σάββατό σου ο ανάδρομος Ερμής επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και αν είναι και δυσάρεστες, μην χαραμίσεις το βράδυ σου στην απομόνωση. Βγες και άντλησε χαρά, όσο περισσότερη μπορείς.

STEFANIA 300

Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 10.32 μ.μ.

Πειθαρχώ και δεν παρασύρομαι από ευκαιρίες

Η Αφροδίτη αφήνει την ανέμελη παιδική χαρά του Τοξότη και φορώντας το αυστηρό ταγιέρ και το παγωμένο της βλέμμα περνάει στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει ως τις 17/2 που θα περάσει στον Υδροχόο. Μέχρι τότε, να έχεις στο νου σου πως δεν χρειάζεται να θυσιάζεις τον αυθορμητισμό σου και να προσέχεις συνεχώς κάθε σου λέξη. Ο καθωσπρεπισμός είναι κουραστικός για όλους.

Λέοντα, Κριέ, Ζυγέ, Τοξότη και Δίδυμε, είναι μια ευχάριστη μέρα από όλες τις απόψεις ακόμα και αν υπάρξουν κάποιες αναταράξεις. Φρόντισε να κάνεις κάτι που να γεμίσει τις ψυχολογικές σου μπαταρίες.

Σκορπιέ, Ταύρε και Υδροχόε, μπορεί να στριμωχτείς και να νιώσεις πιεσμένος. Οι ευθύνες που είναι μπροστά σου γίνονται βουνό, αλλά ξεπέρασέ το σήμερα και ψάξε για φιλική και ανέμελη συντροφιά.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ιχθύ και Παρθένε, οι συζητήσεις σήμερα σου δίνουν μια ανέλπιστη διέξοδο. Αφουγκράσου τα δρώμενα και σκέψου καλά πάνω σε ένα θέμα για το μέλλον σου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις ένα όμορφο Σάββατο αισθανόμενος ευγνωμοσύνη για όσα προσπαθεί να σου δείξει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved