Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/1;

Προσπάθησε να συγκεντρωθείς λίγο περισσότερο και να αποφύγεις την σπατάλη του χρόνου σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/1;


Σελήνη στους Διδύμους αντίθεση με Αφροδίτη στις 10.01 π.μ.

Η αυτοδίδακτη αναποτελεσματικότητα

Από το πρωί ως το μεσημέρι νιώθεις πως η μέρα σε κρατάει σε μια υπερδιέγερση την οποία όμως δίνεις πάσα από εδώ και από εκεί χωρίς να μπορείς να σκοράρεις και χωρίς να επιτυγχάνεις κάτι ουσιαστικό. Οι δύο κυρίες του ζωδιακού κάθονται αντικριστά σε δύο μεταβλητά ζώδια και κουτσομπολεύουν, σκοτώνουν το χρόνο τους με ενθουσιασμό, προσπαθούν να δείξουν ανέμελες και κυνηγούν τη στιγμή. Αλλά η στιγμή καθυστερεί και δεν είναι στην ώρα της λόγω του ανάδρομου Ερμή. Μην περιμένεις λοιπόν κάτι ουσιαστικό αυτές τις ώρες και συμβιβάσου με ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη δουλειά, έναν καφέ, μια συνάντηση με έναν φίλο, ψώνια, τηλέφωνα για να περάσει η ώρα, προσπαθώντας να μην συμμετέχεις σε κάτι σημαντικό που χρειάζεται οριστικοποίηση.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Καρκίνο στις 3.28 μ.μ.

Πάω στο κάστρο μου με τους δικούς μου ιππότες

Με το πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο αισθάνεσαι την ανάγκη να βρεθείς στο σπίτι σου όσο πιο γρήγορα μπορείς, να μαγειρέψεις ή να απολαύσεις το αγαπημένο σου φαγητό, να έρθεις κοντά σε πρόσωπα της οικογένειας ή να επικοινωνήσεις μαζί τους και γενικά να νιώσεις τη θαλπωρή μιας ήσυχης γωνιάς που έχει το δικό σου άρωμα.

Δίδυμε και Τοξότη, ως το μεσημέρι, είσαι μάχιμος ακόμα και αν δεν μπορείς να είσαι αποτελεσματικός. Μοιράσου τις ανησυχίες σου.

Λέοντα, Υδροχόε, Ζυγέ και Κριέ, είσαι ενεργητικός και προσπαθείς να κάνεις πολλά ταυτόχρονα. Ως το μεσημέρι, μπορεί να έχεις ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές. Βγες για ψώνια και διασκέδασέ το.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ταύρε, Σκορπιέ, Ιχθύ και Παρθένε, σε κουράζει η ασυνεννοησία γύρω σου το ίδιο και η προχειρότητα. Οχυρώσου μετά το μεσημέρι και οργάνωσε τα πράγματα έτσι όπως θέλεις εσύ.

Το astrology.gr σου εύχεται να μπορέσεις σήμερα να συγκεντρωθείς λίγο περισσότερο και να αποφύγεις την σπατάλη του χρόνου σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved