Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/1;

Μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές μέσα από συζητήσεις και κάθε είδους επικοινωνιακή ανταλλαγή

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/1;

Σελήνη στους Διδύμους αντίθεση με Κρόνο στις 9.54 π.μ.

Μη μου μιλάτε, αφήστε με στην ησυχία μου

Από το πρωί έως νωρίς το μεσημέρι, η μέρα είναι δύσκολη, καθώς μια σειρά από αναποδιές μπορεί να συμβούν και να μας κάνουν να αισθανθούμε δυσφορία. Η επικοινωνία με τους άλλους μοιάζει με παραμορφωτικό καθρέπτη που σίγουρα δεν κολακεύει. Απόφυγε αντιπαραθέσεις και νέα ξεκινήματα.

STEFANIA 300

Σελήνη στους Διδύμους εξάγωνο με Ουρανό στις 4.24 μ.μ.

Μπαίνω ξανά στο παιχνίδι και σκοράρω

Από το μεσημέρι και μετά μια νότα αισιοδοξίας χτυπάει τις διανοητικές σου χορδές, παράγοντας μελωδικά ευφυολογήματα. Βρίσκεις την άκρη σου, ελίσσεσαι και επανορθώνεις για τυχόν χαμένες στιγμές ή ευκαιρίες. Το μυαλό δουλεύει αδιάκοπα και εφευρετικά.

Ήλιος στον Υδροχόο στις 5.28 μ.μ.

Επιτέλους και λίγη εκκεντρικότητα!

Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και θα παραμείνει έως τις 19/2 που θα περάσει στους Ιχθύες. Τα προσχήματα που κρατούσες αναγκαστικά έως τώρα και μην έχοντας άλλη λύση, καταρρίπτονται μέρα με τη μέρα, ενώ ο Υδροχοϊκός λυτρωτικός αέρας σκορπίζει μακριά κάθε κατεστημένη κατάσταση.

Ερμής τετράγωνο με Ουρανό στις 8.08 μ.μ.

Δεν με καταλαβαίνεις όπως δεν σε καταλαβαίνω και εγώ

Το βράδυ αυτό χρειάζεται κοντρόλ διότι μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές μέσα από συζητήσεις και κάθε είδους επικοινωνιακή ανταλλαγή. Έχεις την τάση να λες ωμά αυτό που σκέφτεσαι χωρίς καμία επιφύλαξη και διπλωματία. Αν δεν έχεις να χάσεις τίποτα, κάνε το και διασκέδασέ το. Αν όμως εξαρτάσαι από κάτι ή κάποιον δεν σε συμφέρει καθόλου.

Δίδυμε, Υδροχόε, Ζυγέ, Λέοντα, Τοξότη και Κριέ, προσπαθείς να ελιχθείς σε ένα μεγάλο επικοινωνιακό φάσμα και δείχνεις να το απολαμβάνεις. Το θέμα είναι πως δεν έχεις ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Παρθένε και Ιχθύ, σήμερα μάλλον τρομάζεις με όσα συμβαίνουν γύρω σου και καλύτερα θα ήταν να μη συμμετέχεις ενεργά, παρά μόνον αν χρειάζεται – και πάλι όσο μπορείς πιο μακριά από τον πυρήνα των γεγονότων.

Αιγόκερε, Ταύρε, Σκορπιέ και Καρκίνε, οι λύσεις δεν δίνονται εξ ουρανού όσο και αν αυτό μπορεί να ισχύει για κάποιους. Εσύ χρειάζεται να παλέψεις για να έχεις αποτέλεσμα.

Το astrology.gr σου υπενθυμίζει πως αυτή η μέρα είναι εντελώς απρόβλεπτη και εύχεται να τη διαχειριστείς όσο μπορείς καλύτερα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved