Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/1;

Κινείσαι μεν, αλλά δεν οριστικοποιείς τίποτα λόγω ανάδρομου Ερμή

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/1;

Σελήνη στον Ταύρο τρίγωνο με Ήλιο στις 8.50 π.μ.

Βάλε προτεραιότητα τη ρουτίνα για να τελειώνεις μαζί της

Αν ξυπνήσεις νωρίς και έχεις να διευθετήσεις μια υπόθεση, αισθάνεσαι δυνατός/η και αποφασισμένος με έντονη αυτοπεποίθηση. Αν έχεις μια σοβαρή επαγγελματική υποχρέωση ή συνάντηση, οι πιθανότητες για μια καλή έκβαση είναι πολλές, παραπάνω και από ό,τι περίμενες.

STEFANIA 300

Σελήνη στους Διδύμους στις 11.14 π.μ.

Επικοινώνησε όπως μπορείς και όχι όπως θέλεις

Με το πέρασμα της Σελήνης στους Διδύμους το ζητούμενο είναι η καλή επικοινωνία αλλά με τον ανάδρομο Ερμή να μας ταλαιπωρεί ακόμα, τα πράγματα δυσκολεύουν. Αν έχεις σήμερα να διεκπεραιώσεις θέματα ρουτίνας θα πρέπει να είσαι υπομονετικός/η. Ίσως χρειαστεί να περιμένεις σε ουρές περισσότερο από το κανονικό, ίσως αντιμετωπίσεις παρεμβολές αλλά και αναβολή των υποθέσεών σου.

Δίδυμε, Τοξότη, Παρθένε και Ιχθύ, χρειάζεσαι περισσότερη συγκέντρωση σε ό,τι κάνεις και περισσότερη επιμονή σε όσα δεν επιθυμείς να κάνεις.

Ζυγέ, Κριέ, Υδροχόε και Λέοντα, κάνεις εύκολη τη ζωή σου λόγω αισιόδοξης και καλής διάθεσης, διευκολύνοντας τη μέρα σου.

Αιγόκερε, Ταύρε, Καρκίνε και Σκορπιέ, επαγγελματικά και εργασιακά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν ως το μεσημέρι, ενώ αν έχεις κανονίσει κάτι σημαντικό μπορείς να το φέρεις εις πέρας χωρίς απώλειες.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις ξεπεράσεις κάθε δυσκολία σήμερα και να επικοινωνήσεις σωστά τα θέματα που σε απασχολούν.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved