Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/1;

Κινείσαι μεν, αλλά δεν οριστικοποιείς τίποτα λόγω ανάδρομου Ερμή

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/1;

Αφροδίτη τετράγωνο με Δία στις 7.00 π.μ.

Υποδέχομαι τα γεγονότα και τη σημασία τους

Όψη που διαρκεί δύο ακόμα μέρες και φέρνει στο μυαλό μας όλα εκείνα που για κάποιο λόγο δεν προχώρησαν. Παλιά πρόσωπα μπορεί να έρθουν στο δρόμο σου, ενώ η υπερβολή σε οικονομικό και σε προσωπικό επίπεδο μετριάζεται πολύ δύσκολα.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Ταύρο τρίγωνο με Πλούτωνα στις 10.32 π.μ.

Βάζω υψηλούς στόχους αλλά περιμένω

Οικονομικές συνδιαλλαγές, ρυθμίσεις, επενδύσεις και επεκτάσεις ευνοούνται αλλά πάντα με μέτρο και με τη σκέψη πως κινείσαι μεν, αλλά δεν οριστικοποιείς τίποτα λόγω ανάδρομου Ερμή.

Άρης στον Σκορπιό τρίγωνο με Ποσειδώνα στις 12.48 μ.μ.

Φιγούρες στην πίστα των επιδιώξεων

Ο δυναμισμός αυτής της όψης σε κάνει να κινείσαι με χάρη και να καταφέρνεις να πείθεις. Η γοητεία βρίσκεται μέσα σου και έχεις τον ρυθμό που χρειάζεσαι για να επιτύχεις ένα στόχο. Αν είσαι σε διαδικασία επιλογής για κάτι, θα βοηθηθείς να επιλέξεις το σωστό.

Σελήνη στον Ταύρο τρίγωνο με Ερμή στις 4.03 μ.μ.

Εξασφαλίζοντας τα σίγουρα

Συνεχίζεται η ομαλή έκβαση μια μέρας, στην οποία ενώ όλα γύρω είναι εκ των πραγμάτων μπερδεμένα, καταφέρνουμε να τα βάλουμε σε μια τάξη. Σκέφτεσαι ώριμα, σταθερά και πολιτισμένα. Μια πρότασή σου μπορεί να ανατρέψει μια κατάσταση προς όφελος όλων.

Σελήνη στον Ταύρο τρίγωνο με Δία στις 11.16 μ.μ.

Έξω ντέρτια και καημοί

Το βράδυ αναμένεται ευχάριστο με μια αίσθηση ικανοποίησης και αισιοδοξίας. Δώσε στον εαυτό σου μια ανταμοιβή κάνοντας κάτι που σου αρέσει πολύ.

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, Ιχθύ, Καρκίνε και Σκορπιέ, μπορείς σήμερα να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου και να χαμογελάσεις με το αποτέλεσμα. Δώσε έμφαση στα οικονομικά.

Λέοντα και Υδροχόε, στριμώχνεσαι αρκετά λόγω απανωτών δυσκολιών γι αυτό πρόσεχε να μην κάνεις λάθος χειρισμούς.

Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε και Τοξότη, η ενθουσιώδης υπερβολή σου σε κάνει να διαχωρίζεις τη θέση σου άμεσα. Αυτό μπορεί να μην αρέσει στους άλλους αλλά εσένα σε ηδονίζει.

Το astrology.gr σου εύχεται να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου με διάθεση να ανταπεξέλθεις στα εμπόδια που θέτουν οι αναδρομές των Ερμή και Δία, που προκαλούν αναστάτωση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved