Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/1;

Αναζήτησε το αγαπημένο σου φαγητό, χαλάρωσε σε αναπαυτικούς καναπέδες και τσέκαρε πόσο ασφαλής νιώθεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/1;

Σελήνη στονΤαύρο στις 7.49 π.μ.

Δένω σφιχτά τη ζώνη στης σταθερότητας

Μετά την έξαλλη διάθεση της χθεσινής μέρας, η Σελήνη περνώντας στον Ταύρο, μας προσγειώνει κανονικά και για πολλούς επιθυμητά. Στη γειωμένη αυτή Κυριακή, αναζήτησε το αγαπημένο σου φαγητό, χαλάρωσε σε αναπαυτικούς καναπέδες και τσέκαρε κατά πόσο νιώθεις ασφαλής γενικότερα.

STEFANIA 300

Σελήνη αντίθεση με Άρη στις 8.54 μμ

Η έλξη και η απώθηση έχουν την ίδια αιτία

Αυτή η ηδονική όψη προσφέρει από νωρίς το απόγευμα την ευκαιρία για απολαύσεις. Η σεξουαλική επιθυμία γιγαντώνεται και μαζί της κάθε γλυκιά εξάρτηση. Το πρόβλημα είναι πως αν δεν καταφέρεις να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου γίνεσαι απωθητικός/η λόγω εριστικής συμπεριφοράς.

Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 9.28 μμ

Νιώθω κάτι που πολεμά την μετριότητα

Το βράδυ αυτό είναι αφιερωμένο στην τέχνη, στη μουσική και στο χορό. Αξίζει να βρεθείς σε μια παράσταση και αν είσαι καλλιτέχνης η αποψινή βραδιά θα σε ανταμείψει με το παραπάνω. Ένα πολύ όμορφο και εκλεκτικό βράδυ σε περιμένει, αρκεί να νιώσεις τους κραδασμούς του.

Ταύρε, Σκορπιέ και Ιχθύ, πλέεις σε πελάγη ηδονής, επιθυμίας και δημιουργικής άνθισης. Η ισχυρότατη διαίσθησή σου σε φυλάει από κακοτοπιές.

Παρθένε, Αιγόκερε και Καρκίνε, ιδανική Κυριακή για να χαλαρώσεις, να σκεφτείς, να απολαύσεις ήρεμες στιγμές και να νιώσεις ήρεμος και εξαγνισμένος.

Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε, Τοξότη, Λέοντα και Υδροχόε, παίζεις σε όλα τα ταμπλό κινείσαι πληθωρικά και ψάχνεις για εκείνο που θα σε απογειώσει ενάντια σε κάθε προσγείωση.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια απολαυστική Κυριακή γεμάτη από συναισθηματικές πτήσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved