Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/1;

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, δίνει μια σημαντική ψυχολογική τόνωση

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/1;

Σελήνη στους Ιχθύες στις 1.54 π.μ.

Νοσταλγοί του παρελθόντος

Με τη Σελήνη σήμερα να περνάει στους Ιχθύες μέσα στο παρόν πλανητικό σκηνικό, αισθάνεσαι την ανάγκη να γυρίσεις πίσω. Μπροστά σου δεν υπάρχει τίποτα και η σκέψη είναι κολλημένη σε αναμνήσεις που σε κρατάνε μακριά από την πικρή πραγματικότητα.

STEFANIA 300

Σελήνη τρίγωνο με Άρη στις 10.56 π.μ.

Όλα εξαρτώνται από τη φωνή της διαίσθησης

Η δραστηριότητά σου σήμερα θα προέρχεται από έμπνευση, ένστικτο και διαίσθηση. Μέχρι το μεσημέρι λειτουργείς καθαρά διαισθητικά και ό,τι κι αν κάνεις θα πρέπει να δίνει τα συγκατάθεσή του και αυτό που νιώθεις. Αν δεν το νιώθεις, μην προχωράς.

Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα στις 3.16 μ.μ.

Συνθέτοντας το δικό σου κόσμο

Από το απόγευμα και μετά, η δημιουργική ανάγκη είναι αξεπέραστη. Ασχολήσου με την τέχνη, διακόσμησε το χώρο σου, καθάρισε το περιβάλλον σου, αγόρασε λουλούδια και φυτά, κάνε διαλογισμό καιYoga, άκου χαλαρή μουσική και όσο μπορείς και βρες τη χρυσή τομή μέσα σου.

Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο στις 11.07 μ.μ.

Μην παίρνεις μέσα σου όλο το βάρος

Το βράδυ γίνεται μελαγχολικό. Μια σειρά από σκέψεις σε περιβάλλουν, πιθανά να νιώσεις ένα βάρος από τις πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και ένα κενό, που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Μην απογοητεύεσαι και προσπάθησε να πάρεις ένα δίδαγμα από όσα συμβαίνουν γύρω σου.

Ιχθύ, Τοξότη, Δίδυμε και Παρθένε, δύσκολη μέρα για ξεκαθαρίσματα. Άστα όλα στην άκρη όσο μπορείς και ανασυγκροτήσου.

Ταύρε, Σκορπιέ, Αιγόκερε και Καρκίνε, επικοινώνησε μόνον αυτά που είσαι σίγουρος/η πως δεν θα σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις και φτιάξε τη μέρα σου με παραμυθένιες απολαύσεις.

Κριέ, Ζυγέ, Υδροχόε και Λέοντα, αυτά που σε απασχολούν σήμερα δεν είναι δυνατόν να βρουν ανταπόκριση ή λύση. Να είσαι ανεκτικός με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους.

Το astrology.gr σου εύχεται να μην επιβαρυνθείς σήμερα με θέματα και προβλήματα, κρατώντας στάση αποστασιοποίησης.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved