Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/1;

Η σημερινή μέρα διανέμει δωρεάν εισιτήρια αυτογνωσίας και παραδίδει μαθήματα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/1;

Σελήνη στον Υδροχόο εξάγωνο με Κρόνο στις 7.35 μ.μ.

Η απρόβλεπτη αίσθηση του καθήκοντος

Κάτω από την έντονη επιρροή της Νέας Σελήνης, μπορούμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα με την αίσθηση της καυτής σάουνας, να ανοίγει τους πόρους του μυαλού μας. Η σημερινή μέρα διανέμει δωρεάν εισιτήρια αυτογνωσίας και παραδίδει μαθήματα που όλοι πρέπει να παρακολουθήσουμε.

STEFANIA 300

Μην χάσεις την ευκαιρία σήμερα να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις με φίλους, να διαχωρίσεις τη θέση σου στο κοινωνικό σου περιβάλλον, να θέσεις τα όριά σου αν συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες και πάνω απ’ όλα να κάνεις εύστοχες κινήσεις.

Παρ’ όλα τα γεγονότα που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής, εστιάσου στην σταθερότητα και στην ψυχραιμία.
Το βράδυ 58 ‘λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της επόμενης μέρας, κορυφώνεται το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, ανανεώνοντας τη διάθεση, ενώ θα ήταν σοφό να βγεις και να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις, να ψυχαγωγηθείς και να αφήσεις πίσω για λίγο οτιδήποτε στενόχωρο σε απασχολεί.

Υδροχόε και Τοξότη, είναι μια μέρα στην οποία μπορείς να δείξεις πυγμή και να αποκαταστήσεις πιθανά κακώς πεπραγμένα.

Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ και Κριέ, πολύ παραγωγική και ευδιάθετη μέρα για σένα, αρκεί να μην παρασύρεσαι από ενθουσιασμούς.

Παρθένε και Ιχθύ, πιέσου σήμερα να τελειώνεις με κάποιες εκκρεμότητες και βάλε τέλος σε κακές εντυπώσεις που έχουν για σένα.

Καρκίνε, Αιγόκερε, Ταύρε και Σκορπιέ, ό,τι έγινε, έγινε. Κοίτα σήμερα να επαναφέρεις την τάξη και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που δίνει η μέρα.

Το astrology.gr σου εύχεται να βάλεις όρια και στόχους και να μην επιτρέψεις σε αδιάκριτες επιρροές να σε αποπροσανατολίσουν.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved