Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/1;

Αξιολόγησε εξονυχιστικά παρελθοντικά γεγονότα και πρόσωπα που μπορεί να εμφανιστούν

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/1;

Σελήνη στον Αιγόκερω σύνοδο με Ήλιο στις 3.30 π.μ. (Νέα Σελήνη)

Πάω μπροστά ρίχνοντας απαραίτητα μια ματιά πίσω

Η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης είναι από εκείνες που αφήνουν βαθύ αποτύπωμα. Κάθε σου απωθημένο βγαίνει ασυγκράτητο στην επιφάνεια και σου δίνεται η δυνατότητα να απελευθερωθείς από το βάρος του εκφράζοντάς το. Πρόσεχε όμως τον τρόπο και αξιολόγησε εξονυχιστικά παρελθοντικά γεγονότα και πρόσωπα που μπορεί να εμφανιστούν.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Αιγόκερω τρίγωνο με Δία στις 10.32 π.μ.

Το καλό γίνεται καλύτερο και το κακό χειρότερο

Αν σου συμβαίνει κάτι καλό, αν έχεις λάβει μια ευχάριστη είδηση ή νιώθεις πως κάτι εξελίσσεται όπως το θέλεις, αυτή η όψη διογκώνει τη χαρά και την αισιοδοξία σου και ως το απόγευμα πετάς στα σύννεφα. Αν όμως σου συμβαίνει το αντίθετο, δυστυχώς η υπερβολή που θα εκδηλώσεις, θα σε φέρει σε δύσκολη ψυχολογικά θέση.

Σελήνη στον Αιγόκερω σύνοδο με Ερμή στις 7.40 μ.μ.

Παραβλέπω τις αντιξοότητες για να προχωρήσω γρήγορα

Αν κάτι δεν πάει όπως το θέλεις τις απογευματινές ώρες, αν συμβεί κάτι αιφνίδιο, αν κάνεις λάθος εκτίμηση, αν πεις ένα λόγο παραπάνω, μη χάσεις χρόνο με στενοχώρια, τύψεις ή αναθεματισμούς. Συνέχισε και αν μπορείς το αποκαθιστάς.

Σελήνη στον Υδροχόο στις 10.23 μ.μ.

Μου κάνω τη χάρη να απεγκλωβιστώ

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα το βράδυ και αμέσως νιώθεις πως σπάει η γκαντεμιά ή πως απελευθερώνεσαι ξαφνικά και μπορείς να λειτουργήσεις πιο άνετα.

Αιγόκερε, Κριέ, Καρκίνε και Ζυγέ, δώσε μεγάλη προσοχή σήμερα στο τι συμβαίνει γύρω σου και άρχισε να συλλέγεις πληροφορίες και στοιχεία. Δεν φαντάζεσαι πόσο θα σε βοηθήσουν αργότερα.

Ταύρε, Παρθένε, Ιχθύ και Σκορπιέ, ένα σπουδαίο μήνυμα σου επιφυλάσσει η σημερινή μέρα μαζί με μια υπόσχεση πως σημαντικές αλλαγές σε περιμένουν μέσα από την προσπάθειά σου.

Λέοντα, Υδροχόε, Δίδυμε και Τοξότη, πολύ διδακτική για σένα η σημερινή μέρα, αρκεί να ξεχάσεις την ανασφάλεια και την ανησυχία που σε διέπουν. Αργά το βράδυ λυτρώνεσαι από τις αμφιβολίες.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη Κυριακή αποφεύγοντας να κάνεις τα ασήμαντα, σημαντικά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved