Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/1;

Αυτό που ψάχνεις είναι μέσα σου και δεν χρειάζεται επιβεβαιώσεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/1;

Αφροδίτη σύνοδο με Κρόνο στις 5.59 π.μ.

Το συναισθηματικό μπέρδεμα σε ταλαιπωρεί

Η όψη αυτή θα έχει διάρκεια δύο μέρες ακόμα και έρχεται να τονίσει τις διαφορές και τις αποκλίσεις στις σχέσεις μας με τους άλλους. Πολλά ξεκαθαρίσματα σε περιμένουν με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες, αλλά και οικονομικά θέματα θα σε προβληματίσουν.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 7.07 π.μ.

Να κυνηγάς μόνο ότι μπορείς να έχεις

Ως νωρίς το απόγευμα επικρατεί η τάση να συμπεριφερόμαστε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, λόγω της ψυχραιμίας που επιβάλλουμε στον εαυτό μας. Οι ώρες αυτές είναι πολύ προσωπικές γι αυτό απόφυγε να τις μοιραστείς με πολύ κόσμο και αν μπορείς απομονώσου ακόμα και αν εργάζεσαι. Δημιουργικότητα και έμπνευση σε κατακλύζουν.

Σελήνη στον Αιγόκερω σύνοδο με Πλούτωνα στις 8.40 μ.μ.

Καμία εμμονή δεν δίνει την επιθυμητή λύση

Από το απόγευμα διεκδικείς και απαιτείς, νιώθοντας μια ακατανίκητη ανάγκη να παρέμβεις ή να δηλώσεις την κυριαρχία σου πάνω σε ένα θέμα. Διαφωνίες, εντάσεις, σκηνές και προσπάθεια επιβολής, χαρακτηρίζουν αυτό το βράδυ.

Σελήνη στον Αιγόκερω τετράγωνο με Ουρανό στις 10.59 μμ

Ακόμα μια φορά δοκίμασέ με

Η συνέχεια είναι ακόμα δυσκολότερη εφόσον έχεις μπει νωρίτερα σε μια διαδικασία άρνησης και προσπαθείς να κερδίσεις στα σημεία λες και έχει ανοίξει ένας πόλεμος με τους γύρω σου. Νιώθεις πως «θα σκάσεις» αν δεν κάνεις αυτό που επιθυμείς, αλλά, αν θέλεις να ευχαριστηθείς το Σαββατόβραδό σου, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Αιγόκερε, Κριέ, Ζυγέ και Καρκίνε, η διάθεσή σου γίνεται εριστική. Σκέφτεσαι αρνητικά και δεν ικανοποιείσαι σήμερα καθόλου εύκολα.

Ταύρε, Σκορπιέ, Ιχθύ και Παρθένε, βρες διέξοδο σε δημιουργικές ασχολίες ως το απόγευμα. Κάνε αυτό που σε ευχαριστεί και μείνε παρατηρητής των άλλων.

Δίδυμε, Τοξότη, Λέοντα και Υδροχόε, τα πράγματα μπορεί να μη γίνουν όπως τα σχεδίαζες λόγω ανατροπών προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις εντάσεις.

Το astrology.gr σου εύχεται να αφοσιωθείς σε ένα στόχο χωρίς να τον στραγγαλίσεις με την εμμονή σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved