Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/1;

Τα πράγματα γενικά είναι συγχυσμένα και θολά, αλλά πάντα οφείλεις να ψάχνεις τη χαρά και να μην παραδίνεσαι στη λύπη

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/1;

Ήλιος τετράγωνο με Ουρανό στις 2.12 μ.μ.

Σαν φωτοβολίδα που σκάει μπροστά στα έκπληκτα μάτια σου

Ξαφνικές αλλαγές είναι πιθανόν να συμβούν σήμερα αλλά και τις επόμενες 3 ημέρες που διαρκεί η όψη. Είτε σου ανακοινωθεί κάτι άμεσα, είτε έχει παρθεί μια απόφαση που θα μάθεις αργότερα, να είσαι έτοιμος/η για αιφνιδιασμούς, ειδικά σε επαγγελματικά θέματα. Οι εξελίξεις θα είναι για άλλους δυσάρεστες και για άλλους ευχάριστες. Από πλευράς σου ισχύει το ίδιο εφόσον ό,τι έχεις συσσωρεύσει είναι έτοιμο να εκραγεί.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Τοξότη τρίγωνο με Ουρανό στις 4.28 μ.μ.

Αν με γυρέψετε είμαι ακόμα στην αλάνα

Είναι σχεδόν απίθανο κάτω από την επιρροή αυτής της όψης να μην αισθανθείς αισιοδοξία και να μην υποβάλλεις τον εαυτό σου έστω και σε μερικές στιγμές ενθουσιασμού και υπέρβασης. Τα πράγματα γενικά είναι συγχυσμένα και θολά, αλλά πάντα οφείλεις να ψάχνεις τη χαρά και να μην παραδίνεσαι στη λύπη. Συναντήσεις ή επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, είναι πολύ πιθανές.

Τοξότη, Δίδυμε, Λέοντα και Υδροχόε, μπορεί να έχεις πολλές εκπλήξεις σήμερα που θα σε κάνουν να δεις πιο καθαρά τη ζωή σου.

Κριέ, Ζυγέ, Καρκίνε και Αιγόκερε, αισθάνεσαι ανήσυχος χωρίς να ξέρεις το λόγο. Θα δεχτείς ή θα κάνεις μια καθοριστική κίνηση.

Ιχθύ, Παρθένε, Ταύρε και Σκορπιέ, θέλεις να πάρεις αποφάσεις για το οτιδήποτε αλλά δεν είναι εύκολο. Μην αφήσεις όμως να τις πάρουν άλλοι για σένα.

Το astrology.gr σου εύχεται να επιτύχεις σήμερα να μείνεις ψύχραιμος με όσα μπορεί να αντιμετωπίσεις!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved