Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/1;

Μόνο η αυτογνωσία μπορεί να διασκεδάσει όλα εκείνα που μελαγχολούν μέσα σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/1;

Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα στις 5.15 π.μ.

Το παιχνίδι της εξουσίας

Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης που διαρκεί 3 ακόμα μέρες, γίνεσαι απολυταρχικός/η και χειριστικός/η. Προσπαθείς να φέρεις όλους και όλα στα δικά σου μέτρα και είσαι ανυποχώρητος/η στις θέσεις σου. Ο ισχυρός μαγνητισμός και η δύναμη έχουν δύο όψεις. Πρόσεχε μην παγιδευτείς.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Τοξότη στις 8.57 π.μ.

Βρες τον δικό σου τρόπο απόδρασης

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη που ήδη βρίσκεται και η Αφροδίτη, απαλύνοντας τις εξουσιαστικές και σκληρές επιρροές που κυριαρχούν. Μόνο η αυτογνωσία μπορεί να διασκεδάσει όλα εκείνα που μελαγχολούν μέσα σου.

Σελήνη εξάγωνο με Ερμή στις 10.48 π.μ.

Βρίσκω ευκαιρία να ξεγλιστρήσω

Η αρμονική αυτή όψη έχει μικρή διάρκεια και ο ρόλος της είναι να βοηθήσει όποια ενέργεια δεν μπορεί να αναβληθεί για οποιονδήποτε λόγο. Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα, προσπάθησε, αν έχεις κάτι σημαντικό, να το κάνεις γύρω από αυτό το διάστημα. Παλιές υποθέσεις ευνοούνται καθώς και πάσης φύσεως επιδιορθώσεις.

Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 11.39 μ.μ.

Αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι

Ως αργά το μεσημέρι, καλό θα ήταν να αποφύγεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε χρειάζεται συγκέντρωση και αφοσίωση. Πρόσεχε τα λάθη, τις παγίδες, την αφηρημάδα και τις παρανοήσεις που επικρατούν αυτές τις ώρες.

Τοξότη, Ιχθύ, Παρθένε και Δίδυμε, η μεταβλητή σου διάθεση σε κάνει αντιπαραγωγικό και ως το μεσημέρι αναποτελεσματικό.

Αιγόκερε και Καρκίνε, σημαντικές εξελίξεις μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες με θέματα που σε απασχολούν και πρέπει να δείξεις δύναμη και πυγμή.

Ταύρε και Σκορπιέ, εκμεταλλεύσου ένα δύσκολο διάστημα για να αναμετρηθείς με όλους και με όλα και να ισχυροποιήσεις τη θέση σου.

Ζυγέ, Κριέ, Υδροχόε και Λέοντα, αντλείς δύναμη από τον εαυτό σου και μόνο και είναι πράγματι αξιοθαύμαστη η προσπάθειά σου.

Το astrology.gr σου εύχεται να ξεπεράσεις σήμερα τα προβλήματα και τις αντιξοότητες και να χρησιμοποιήσεις σωστά τη δύναμή σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved