Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/1;

Εμπνεύσου από την καρδιά σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/1;


Ερμής τετράγωνο με Άρη στις 1.34 μ.μ.

Οι συζητήσεις πέφτουν στο κενό

Δεν υπάρχει πιο ακατάλληλο διάστημα για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, να οριστικοποιήσεις οτιδήποτε και να ανοίξεις συζητήσεις. Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή έχει αρχίσει και η όψη αυτή θα έχει διάρκεια ακόμα 3 μέρες. Μην επιμένεις γιατί μπορεί να ανταλλάξεις στενόχωρα ή βαριά λόγια.

STEFANIA 300

Ερμής σε στάση για ανάδρομη φορά στις 3.06 μ.μ.

Τα πίσω έρχονται μπρος

Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φορά από την 1η μοίρα του Υδροχόου και θα φτάσει ως και την 15η μοίρα του Αιγόκερω μέχρι τις 25/1, που θα μπει σε στάση ξανά για να επανέλθει σε ορθή φορά. Θέματα που αφορούν ιδίως επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και προωθούνται αλλά σε καμία περίπτωση δεν συνιστώνται νέα έναρξη, κλείσιμο συμφωνίας, υπογραφές και σημαντικές αποφάσεις.

Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 4.23 μ.μ.

Εμπνεύσου από την καρδιά σου

Όψη που έχει διάρκεια 3 ακόμα μέρες και επαυξάνει τη σύγχυση που είναι διάχυτη. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το σωστό από το λάθος και το μόνο που σε σώζει είναι να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και την ανεμελιά που χαρίζει απλόχερα η Αφροδίτη στον Τοξότη.

Σελήνη στον Σκορπιό εξάγωνο με Δία στις 7.47 μ.μ.

Φέρσου μεγαλόψυχα

Η μέρα κλείνει με ευχάριστη αίσθηση, καθώς ένα κομμάτι αισιοδοξίας παίρνει επάνω του όλα τα στραβά. Μπαίνεις βαθιά μέσα σου, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τι θέλεις, τι χρειάζεσαι και τι σου ζητάνε οι άλλοι. Προσπάθησε να κατανοήσεις τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σου.

Σκορπιέ, Καρκίνε και Ιχθύ, κάτι αλλάζει αυτές τις μέρες και οφείλεις να το παρακολουθείς με ευλάβεια.

Αιγόκερε, Ταύρε και Παρθένε, ανακατατάξεις στα επαγγελματικά είναι πολύ πιθανές, αλλά και στην προσωπική σου ζωή μπορεί να υπάρξουν ανατροπές.

Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε, Τοξότη, Λέοντα και Υδροχόε, απομυθοποιείς πολλά και πολλούς και το κάνεις με ένταση. Είσαι σε σύγχυση αλλά μπορείς να βγάλεις και κάτι δημιουργικό.

Το astrology.gr σου εύχεται να μπορέσεις να δεις όσο πιο καθαρά μπορείς, σε μια μέρα που είναι θολή και καθόλου ξάστερη!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved