Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/1;

Να είσαι επιεικής με τους άλλους και τα συναισθήματά τους. Σίγουρα κάποτε ήσουν στη θέση τους.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/1;

Ερμής στον Υδροχόο στις 4.20 π.μ.

Μίλα μου χωρίς ενδοιασμούς

Ο Ερμής περνάει στον ευφυή Υδροχόο αλλά δεν θα παραμείνει για πολύ, εφόσον στις 5/1 θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά και στις 9/1 θα επιστρέψει στον Αιγόκερω. Μέχρι τότε θα προλάβεις να απολαύσεις έξυπνες ιδέες, να ακούσεις τρελές ατάκες και να αναπτύξεις ένα θεωρητικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθείς ανενόχλητος.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Ζυγό τετράγωνο με Ήλιο στις 7.32 π.μ.

Η μάχη της επικράτησης

Η σύγκρουση συναισθήματος και λογικής σε κάνει να αισθάνεσαι πως ο συναισθηματισμός σου είναι προβληματικός γι αυτό από το πρωί σήμερα, θα πρέπει να ισορροπήσεις μέσα σου. Μην γέρνεις προς καμία πλευρά και προσπάθησε να λειτουργείς ουδέτερα.

Σελήνη στον Ζυγό εξάγωνο με Κρόνο στις 7.34 πμ

Η πολυπόθητη ισορροπία

Η επιρροή αυτής της ευεργετικής όψης που συντελείται παράλληλα με την προηγούμενη, βοηθάει στο να συνειδητοποιήσεις έγκαιρα πως το μόνο που ωφελεί σήμερα, είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αξιολογήσεις σωστά τα γεγονότα. Οι προσωπικές σχέσεις σε απασχολούν πολύ και χρειάζεται να βρεις τη θέση σου μέσα σε αυτές.

Σελήνη στον Ζυγό τετράγωνο με Πλούτωνα στις 3.23 μ.μ.

Μην υποκύπτεις στις ανασφάλειές σου

Από το μεσημέρι και μετά αρχίζει μια σύγκρουση που είτε την κρατάς μέσα σου είτε την εκτοξεύεις προς τα έξω. Οι επιθυμίες σε πλημμυρίζουν αλλά το γεγονός πως δεν βρίσκεις την ανταπόκριση και την κατανόηση που θέλεις, σε οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις και συμπεριφορές.

Σελήνη στον Ζυγό αντίθεση με Ουρανό στις 6.23 μμ

Να είσαι ο καλός εαυτός σου

Το βράδυ αυτό χρειάζεσαι εκτόνωση. Εκφράσου, δήλωσε τις αντιθέσεις σου, διαφώνησε, κάνε αυτό που θέλεις, χωρίς να περιμένεις επιβεβαιώσεις, αποδοχή και συγκαταβατικά νεύματα. Μόνο κάτι εντελώς πρωτότυπο και ασυνήθιστο θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα, ό,τι κι αν είναι αυτό, από μια συμπεριφορά μέχρι μια λυτρωτική έξοδο.

Ζυγέ, είναι άλλη μια μέρα στην οποία πρωταγωνιστείς, χρειάζεται όμως κόπο για να αισθανθείς καλά. Απόφυγε οτιδήποτε και οποιονδήποτε σε καταπιέζει.

Υδροχόε, Λέοντα, Τοξότη και Δίδυμε, νιώθεις σαν έφηβος που εκπληρώνει την επιθυμία του. Η μέρα αυτή είναι ιδανική για τις συναναστροφές σου και για να περάσεις καλά.

Κριέ, Αιγόκερε και Καρκίνε, ενοχικές σκέψεις, απαιτήσεις, τύψεις και συναισθηματικές επιδιώξεις σε κάνουν σήμερα να είσαι σκυθρωπός. Απελευθερώσου όσο μπορείς.

Ιχθύ, Παρθένε, Ταύρε και Σκορπιέ, αναγκάζεσαι να αντιμετωπίσεις τους άλλους χωρίς υπεκφυγές και να μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος μιας υπόθεσης.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις ένα όμορφο Σάββατο χωρίς επαναλήψεις που στο παρελθόν έχεις διαπιστώσει πως δεν οδηγούν πουθενά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved