Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/12;

Η υπέρ-ανάλυση μοιάζει με τα λαμπιόνια των γιορτών. Όσο πιο πολλά, τόσο περισσότερο απομακρύνουν το βλέμμα από τα στολίδια...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/12;

Αφροδίτη στον Τοξότη στις 9.17 π.μ.

Η ζωή είναι ωραία

Προπαραμονή πρωτοχρονιάς και με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη ως τις 22/1, το ζητούμενο είναι να περνάς καλά. Δείχνεις ιδιαίτερη αδυναμία στην μποέμικη ζωή, δηλώνεις τάσεις ανεξαρτησίας, ενώ εκδηλώνεις ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα.

STEFANIA 300

Σελήνη στην Παρθένο αντίθεση με Ποσειδώνα στις 11.40 π.μ.

Αυτό που αισθάνεσαι είναι το σωστό

Ο διχασμός που νιώθεις αυτό το πρωινό ξεκαθαρίζεται μόνο αν συνειδητοποιήσεις πως λογική και συναίσθημα είναι αιώνιοι εχθροί και δεν γίνεται να συνυπάρξουν. Ακόμα και αν συμβεί στιγμιαία, αργότερα θα συνειδητοποιήσεις πως έπεσες σε πλάνη. Διάλεξε λοιπόν με ποιο από τα δύο θα πορευτείς.

Σελήνη στην Παρθένο τρίγωνο με Ήλιο στις 1.27 μ.μ.

Οργανώσου σωστά

Αυτό το ευχάριστο διάλειμμα της μέρας παρεμβάλλεται για να σε φέρει σε μια ισορροπία. Αναδιοργανώνεσαι και ελέγχεις τις δυνάμεις σου, αναθεωρείς τακτικές και συνειδητοποιείς τα λάθη και τα σωστά που έχεις πράξει. Η οργανωτική σου ικανότητα σε βοηθάει να διευθετήσεις πολλά πριν την έλευση του νέου χρόνου.

Σελήνη στην Παρθένο τετράγωνο με Κρόνο στις 6.33 μ.μ.

Οι αποφάσεις δεν προθυμοποιούνται να παρθούν

Αυτή η ψυχρή και μελαγχολική όψη σε βάζει σε διαδικασία αναζήτησης ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση. Σου υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου. Η επαφή με ηλικιωμένα πρόσωπα θα ήταν πολύ ωφέλιμη, ενώ το βράδυ αυτό είναι βαρύ, ακόμα και μέσα στην ιδανικότερη ατμόσφαιρα. Η διάθεση μεταβάλλεται εύκολα και γρήγορα αλλά δεν σταθεροποιείται.

Παρθένε, Ιχθύ, Τοξότη και Δίδυμε, ζορίζεσαι σήμερα από παντού γι αυτό προσπάθησε να μην κάνεις τα πράγματα πιο δύσκολα για σένα.

Λέοντα, Υδροχόε, Ζυγέ και Κριέ, νιώθεις ένα κύμα αισιοδοξίας να σε περιβάλλει, ακόμα και αν πρέπει να πιεστείς σε κάποια θέματα. Μην τα αναβάλλεις όμως σε καμία περίπτωση.

Αιγόκερε, Ταύρε, Σκορπιέ και Καρκίνε, λειτουργείς πολύ καλά και αντιλαμβάνεσαι πως αν κάτι δεν αλλάζει, το αφήνεις και συνεχίζεις παρακάτω.

Το astrology.gr σου εύχεται να προετοιμαστείς ψυχολογικά για τις μέρες που έρχονται και να τις κάνεις δικές σου, πολύχρωμες και φωτεινές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved