Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/12;

Θα κάνω αυτό που θέλω και θα θέλω αυτό που κάνω.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/12;

Ήλιος εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 3.09 μ.μ.

Η επόμενη κίνηση θα είναι ματ

Αυτή η εξαιρετική όψη έχει διάρκεια δύο ακόμα ημέρες και είναι ιδανική για να προχωρήσεις ένα σχέδιο ειδικά επαγγελματικό με απόλυτη επιτυχία. Η έμπνευση, η δημιουργικότητα και η διάκριση που χαρίζει, σε καθιστά ικανό να διαπρέψεις στην τέχνη, στις επιχειρήσεις και στις οικονομικές σου συναλλαγές.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Λέοντα εξάγωνο με Άρη στις 3.32 μ.μ.

Η δράση είναι θετική και η αντίδραση υγιής

Άριστη διέλευση για δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές συναναστροφές. Η προσωπική σου γοητεία αυξάνεται ενώ νιώθεις δυνατός/η να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις και να αναρρώσεις από τυχόν ασθένειες και ψυχολογικό προβληματισμό.

Ερμής τετράγωνο με Άρη στις 4.34 μμ

Μην κλωτσάς την τύχη σου

Πρόσεχε κατά τη διάρκεια αυτής της όψης να μην είσαι αδιάλλακτος/η. Μην επιμένεις και γίνεσαι αμετακίνητος/η γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες, που βρίσκονται σήμερα στο δρόμο σου.

Σελήνη στον Λέοντα τετράγωνο με Αφροδίτη στις 7.38 μ.μ.

Μην κοντράρεσαι με αυτά που δεν μπορείς να έχεις

Παρασύρεσαι από πάθος και επιζητάς να γευτείς όμορφες στιγμές. Ο ερωτισμός είναι έκδηλος αλλά και η εσωτερική σύγκρουση ακόμα μεγαλύτερη. Αυτό που θα σε κάνει να απολαύσεις αυτή την όψη είναι να μην πας κόντρα στα σημάδια.

Σελήνη στην Παρθένο στις 9.00 μ.μ.

Η ώρα της συγκέντρωσης

Με το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο βάζεις σε μια τάξη τα γεγονότα της ημέρας και προσπαθείς να σκεφτείς λογικά και ψύχραιμα. Αν έχεις στο νου σου να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο τον καινούργιο χρόνο που έρχεται, ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

Λέοντα,Υδροχόε, Σκορπιέ και Ταύρε, έχεις ένα πλεονέκτημα σήμερα που είναι η επιμονή σου. Χρησιμοποίησέ το κατάλληλα ώστε να μη γίνει μειονέκτημα.

Κριέ, Ζυγέ, Δίδυμε και Τοξότη, ανακτάς τις δυνάμεις σου και είσαι σε θέση να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Παρθένε και Ιχθύ, σκέφτεσαι ανάποδα για να πράξεις στα ίσα και αυτό κατά λάθος μπορεί να σου βγει σε καλό. Αν θέλεις, το ρισκάρεις.

Το astrology.gr σου εύχεται να αποκομίσεις πολλά οφέλη από τη σημερινή μέρα και να συνειδητοποιήσεις ακόμα περισσότερα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved