Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/12;

Προσπάθησε να διακρίνεις τα καλά στοιχεία των άλλων και βγάλε προς τα έξω τα δικά σου.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/12;

Σελήνη στον Λέοντα τρίγωνο με Κρόνο στις 8.16 π.μ.

Η μεγαλοψυχία είναι προτέρημα που κερδίζει πάντα

Σήμερα κάνεις τα πάντα με αίσθηση καθήκοντος και σοβαρότητας. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε ρίξει κανείς σε οποιαδήποτε συνδιαλλαγή, εφόσον όλοι διέπονται από εντιμότητα και καλές προθέσεις. Ξεκίνα τη μέρα σου με αποφασιστικότητα και προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες ρουτίνας. Βαδίζεις στο σωστό δρόμο και με σίγουρα βήματα σε όλες σου τις επιδιώξεις.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Λέοντα τρίγωνο με Ουρανό στις 7.13 μ.μ.

Διαλέγω να κάνω αυτό που μου έχει λείψει

Ο καλύτερος εαυτός σου ξεδιπλώνεται και το βράδυ αναμένεται συναρπαστικό. Διασκέδασε σήμερα όσο μπορείς, κάνε πρωτότυπα πράγματα, ξέφυγε από το συνηθισμένο, εκφράσου ελεύθερα και συμπεριφέρσου αυθόρμητα χωρίς αναστολές. Προσπάθησε να διακρίνεις τα καλά στοιχεία των άλλων και βγάλε προς τα έξω τα δικά σου.

Λέοντα, άλλη μια μέρα αφιερωμένη σε σένα, σε προκαλεί να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Δώσε άλλο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Κριέ, Ζυγέ, Τοξότη, Δίδυμε και Υδροχόε, είσαι στην καλύτερη διάθεση και διάφορες εκπλήξεις σε περιμένουν. Η τύχη είναι με το μέρος σου και ό,τι ξεκαθαριστεί σήμερα είναι για καλό σου.

Αιγόκερε, Ταύρε, Σκορπιέ, Παρθένε, Καρκίνε και Ιχθύ, ακολούθησε το ένστικτό σου και βασίσου μόνο σε αυτό. Διευθέτησε τα θέματά σου που σήμερα διευκολύνονται αναπάντεχα.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια αξέχαστη τελευταία εβδομάδα του χρόνου και να δρομολογήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σου σήμερα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved