Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/12;

Μην δυσκολεύεις τη ζωή σου και προσπάθησε να απολαύσεις το Σάββατό σου.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/12;

Σελήνη στον Καρκίνο αντίθεση με Πλούτωνα στις 9.21 π.μ.

Συναισθηματική σφοδρότητα

Είναι δύσκολο σήμερα να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου, ειδικά μέσα στην οικογένεια. Αναζητάς έντονες σχέσεις και ανταπόκριση σε όσα αισθάνεσαι και θέλεις οι επιθυμίες σου να εκτελούνται αμέσως. Οι αντιδράσεις σου είναι αποτέλεσμα ανασφάλειας και γίνεσαι χειριστικός. Μην δυσκολεύεις τη ζωή σου και προσπάθησε να απολαύσεις το Σάββατό σου.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Καρκίνο τετράγωνο με Ουρανό στις 12.23 μ.μ.

Μην θυμώνεις με όσα σου αντιστέκονται

Έλκεσαι από το ασυνήθιστο, το διαφορετικό, το πρωτότυπο και το αλληγορικό. Σε συνάρτηση με τη συναισθηματική φόρτιση, ως αργά το απόγευμα δημιουργείται ένα κλίμα έντασης. Η νευρικότητα στις κινήσεις σου δεν σε αφήνει να χαρείς τις στιγμές σου. Απόφυγε να βρεθείς σε πολυσύχναστα μέρη, αν δεν μπορείς να διαχειριστείς τα νεύρα και τη βιασύνη σου.

Σελήνη στον Καρκίνο εξάγωνο με Δία στις 11.51 μ.μ.

Κοίτα μόνο προς τη θετική κατεύθυνση

Η ευνοϊκή αυτή όψη δίνει στο βράδυ άλλη τροπή. Ευνοούνται τα τυχερά παιχνίδια καθώς επίσης και η οικονομική στήριξη από συγγενικά πρόσωπα και πρόσωπα της οικογένειας. Αυτό που επιθυμείς έρχεται κοντά σου χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Διασκέδασε απόψε αν μπορείς και άνοιξε το σπίτι σου για φίλους και γνωστούς.

Καρκίνε, Αιγόκερε, Κριέ και Ζυγέ, δυσκολεύεσαι να συγκρατηθείς και είσαι γεμάτος ένταση και απαιτήσεις. Σου φταίνε όσα γίνονται και όσα δεν γίνονται. Προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Παρθένε, Ταύρε, Σκορπιέ και Ιχθύ, εκμεταλλεύσου τη μέρα αυτή για να δείξεις πόσο ψύχραιμα μπορείς να σταθείς απέναντι σε κάθε αντιξοότητα. Η περίσκεψη σήμερα είναι το ατού σου.

Λέοντα, Υδροχόε, Τοξότη και Δίδυμε, απομακρύνεσαι από τις εντάσεις με ακροβατικές κινήσεις αλλά δεν χαρίζεσαι σε όσους τις προκαλούν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιπαραθέσεις, χωρίς ουσιαστική όμως σημασία.

Το astrology.gr σου εύχεται να ξεπεράσεις την ένταση της ημέρας και να απολαύσεις ένα πολλά υποσχόμενο Σαββατόβραδο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved