Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/12;

Η μέρα έχει καλή διάθεση και πολλή τύχη.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/12;

Σελήνη στους Διδύμους εξάγωνο με Ουρανό στις 8.27 π.μ.

Μικρές περιπλανήσεις με μεγάλα βήματα

Ο ενθουσιασμός και η καλή διάθεση σε οδηγούν σε όμορφες συναναστροφές. Επικοινωνείς ακατάπαυστα με διάφορους τρόπους και οι συναντήσεις θα είναι πολλές και ευχάριστες. Προσοχή στις αγορές σου γιατί μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις τα αντικείμενα που θα διαλέξεις. Γενικότερα ο αέρας της αλλαγής σε κυριεύει.

STEFANIA 300

Αφροδίτη εξάγωνο με Δία στις 11.56 π.μ.

Προκαλώ την τύχη μου και αυτή εμένα

Η μέρα συνεχίζεται με καλή διάθεση και πολλή τύχη. Αυτή την ώρα αγόρασε ένα λαχείο, παίξε ένα τυχερό παιχνίδι, ψάξε για μια ευκαιρία και παζάρεψε όσο μπορείς. Οι υποθέσεις κυλούν χωρίς δυσκολία, ειδικά οι ερωτικές. Πιθανά να λάβεις μια αναπάντεχη οικονομική τόνωση.

Σελήνη στους Διδύμους τετράγωνο με Δία στις 7.16 μ.μ.

Ψυχραιμία και όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις

Επειδή οι αντιδράσεις σου τείνουν να είναι γρήγορες και η διάθεση είναι πολύ μεταβλητή, πρόσεξε την υπερβολή και την επιπολαιότητα αυτές τις ώρες. Χρειάζεται οργάνωση γιατί μπορεί να πελαγώσεις, ειδικά αν έχεις το βράδυ καλεσμένους. Μην το παρακάνεις με τη γενναιοδωρία και βάλε όρια στη δοτικότητά σου.

Σελήνη στους Διδύμους τρίγωνο με Άρη στις 10.04 μ.μ.

Μην πάρεις μαζί σου ό,τι σε πονάει

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων προβλέπεται χαρούμενο και γεμάτο αισιοδοξία. Η καλή παρέα είναι το μυστικό αυτής της βραδιάς γι’ αυτό φρόντισε να το περάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να εξισορροπείς κάθε τι, πριν ακόμα ξεσπάσει.

Δίδυμε η μέρα αυτή σου ανήκει. Είσαι επικοινωνιακά άψογος και καταφέρνεις να παίρνεις αυτό που θέλεις.

Ζυγέ, Κριέ, Τοξότη, Λέοντα και Υδροχόε, αυτή η παραμονή των Χριστουγέννων σε κάνει να αισθάνεσαι πως όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν αρκεί να σκέφτεσαι θετικά και είσαι ο εαυτός σου.

Παρθένε και Ιχθύ, μην υπερβάλλεις σήμερα και κράτα μια επιφύλαξη για κάποιους ανθρώπους και τα κίνητρά τους. Ίσως να μην είναι όλα ξεκάθαρα.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ταύρε και Σκορπιέ, έχεις πολλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου και κρατάς τις κεραίες σου ορθάνοιχτες σαν να περιμένεις να επιβεβαιωθείς για κάτι. Καλά ως εδώ, αλλά μην επιλέξεις συστολική στάση.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη μέρα και ένα υπέροχο βράδυ παραμονής, διώχνοντας μακριά τις αρνητικές σκέψεις και τις ανησυχίες σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved