Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/12;

Nα είσαι σήμερα πολύ προσεκτικός σε επιφανειακές επαφές και να μην ανακατεύεσαι σε ό,τι δεν σε αφορά άμεσα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/12;

Σελήνη στους Διδύμους στις 4.32 π.μ.

Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει

Προπαραμονή Χριστουγέννων η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η επικοινωνία μας παίρνει γρήγορες στροφές, το ίδιο και οι αντιδράσεις μας. Λόγω των δυσαρμονικών όψεων που σχηματίζει, να είσαι σήμερα πολύ προσεκτικός σε επιφανειακές επαφές και να μην ανακατεύεσαι σε ό,τι δεν σε αφορά άμεσα. Ούτως ή άλλως δεν σκοπεύεις να προσεγγίσεις κάτι ουσιαστικά.

STEFANIA 300

Σελήνη τετράγωνο Ποσειδώνα στις 4.54 μ.μ.

Μη μου λες τα απαραίτητα αλλά τα περιττά

Από νωρίς το μεσημέρι και μετά, να επιμείνεις σε σαφείς εξηγήσεις ή αν ζητήσεις μια προσφορά μην αρκεστείς στα λόγια. Οι ώρες αυτές παραπλανούν ως προς την πραγματικότητα η οποία παρουσιάζεται καμουφλαρισμένη. Τάση να λες ή να ακούς ψέματα, όπως επίσης για παραποιημένα λόγια και αυταπάτες.

Σελήνη αντίθεση με Κρόνο στις 9.45 μ.μ.

Τίποτα δεν πάει χαμένο

Από το απόγευμα και μετά υπάρχει ο κίνδυνος να μην κάνεις τίποτα σωστά και να πέφτεις συνέχεια σε λάθη παρά τις καλές προθέσεις σου. Μην προσπαθήσεις να οριστικοποιήσεις κάτι αυτές τις ώρες και μην επιμείνεις σε τίποτα. Μπορεί εύκολα να αισθανθείς απομόνωση και απογοήτευση αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα κρατήσει πολύ.

Δίδυμε πρωταγωνιστείς σήμερα, φρόντισε όμως να μην απογοητεύσεις πρώτα από όλους τον εαυτό σου.

Ζυγέ, Κριέ, Υδροχόε και Λέοντα, ελίσσεσαι άνετα και υποδειγματικά, ωστόσο μην βασίζεσαι πολύ σε ό,τι σου λένε σαν σίγουρο.

Τοξότη, Παρθένε και Ιχθύ, υπάρχει πρόβλημα σήμερα στην επικοινωνία σου με τους άλλους και αυτό σου δημιουργεί νεύρα, πίεση άγχος και απογοήτευση. Μην περιμένεις πολλά.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ταύρε και Σκορπιέ, δεν είσαι διατεθειμένος να ασχοληθείς με κάτι που δεν σε ενδιαφέρει γι' αυτό και μπορεί να γίνεις κυνικός. Δώσε όμως το στίγμα σου σε κάποιους σαν προειδοποίηση.

Το astrology.gr σου εύχεται να ξεπεράσεις τις επικοινωνιακές παγίδες χωρίς να πέσεις μέσα τους.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved