Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/12;

Συγχωρώ τους ανθρώπους όταν δεν συμφωνούν με την άποψή μου, αλλά δεν τους συγχωρώ όταν επιμένουν στη δική τους.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/12;

Σελήνη στον Ταύρο στις 2.14 π.μ.

Όλα εκ του ασφαλούς και πάντα στα σίγουρα

Με το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα ψωνίζοντας για τις γιορτές με τον πιο επικερδή τρόπο, να απολαύσεις το αγαπημένο σου φαγητό και να κάνεις οικονομικούς διακανονισμούς και επιτυχημένες συναλλαγές.

STEFANIA 300

Ερμής τετράγωνο με Ουρανό στις 5.05 π.μ.

Συζητώ μόνο όσα μπορείς να συμφωνήσεις

Η μέρα χαρακτηρίζεται καθ’ όλη τη διάρκειά της από αυτήν την ανατρεπτική όψη που θα διαρκέσει ακόμα δυο μέρες. Επαγγελματικά σχέδια μπορεί να πάρουν ξαφνική και απρόσμενη τροπή, ενώ προβλήματα μπορεί να προκύψουν στην επικοινωνία λόγω της αδιαλλαξίας και της τάσης να περιφρονείς όσους διαφωνούν μαζί σου.

Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 2.30 μ.μ.

Μοιράσου τη χαρά σου με αυτούς που θα χαρούν μαζί της

Από το μεσημέρι και μετά προσπάθησε να συνυπάρχεις με ανθρώπους που έχεις τα ίδια γούστα, τις ίδιες ορέξεις και τις ίδιες προσεγγίσεις, ώστε να επιτύχεις την πολυπόθητη συνεννόηση. Αν το πετύχεις αυτό, το βράδυ θα αισθανθείς πληρότητα και ευχαρίστηση, ενώ είναι ιδανικό για να το αφιερώσεις σε οποιαδήποτε μορφή τέχνης, είτε σαν θεατής είτε σαν δημιουργός.

Ταύρε και Ιχθύ, η μέρα αυτή μοιάζει με όαση. Πάρε τα οφέλη της.

Αιγόκερε, Παρθένε, Καρκίνε και Σκορπιέ, ψυχαγώγησε σήμερα τον εαυτό σου με ότι σου αρέσει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το διάλλειμα.

Δίδυμε, Τοξότη, Λέοντα, Υδροχόε, Ζυγέ και Κριέ, ακόμα και αν έχεις δίκιο στις εκκεντρικές σου διαφωνίες, μην δώσεις πάσα με τον αυθάδη τρόπο σου σε κάποιους, να σε κακοχαρακτηρίσουν.

Το astrology.gr σου εύχεται να κατευνάσεις το πείσμα σου για να απολαύσεις μια γεμάτη μέρα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved