Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/12;

Μετάδωσε τα συναισθήματά σου όπως ακριβώς είναι. Μην φοβηθείς να εκφράσεις πως αισθάνεσαι και να πεις αυτό που σκέφτεσαι.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/12;

Σελήνη στους Ιχθύες σύνοδο με Ποσειδώνα στις 8.20 π.μ.

Μη μου μιλάτε αφήστε με μόνο/η μου

Μέχρι το μεσημέρι θα ήταν προτιμότερο να μην ασχοληθείς με σημαντικά θέματα που χρειάζονται λογική και συγκέντρωση. Η διάθεσή σου είναι φευγάτη και δεν αντέχεις καθήκοντα και υποχρεώσεις. Ιδανικές ώρες για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ενασχόληση με την τέχνη ή τη διακόσμηση.

STEFANIA 300

Σελήνη στους Ιχθύες τετράγωνο με Κρόνο στις 12.14 μ.μ.

Μπόρα είναι θα περάσει

Νιώθεις πως ότι κάνεις δεν είναι αρκετό και έχεις μια αίσθηση ματαιότητας. Μη λάβεις σοβαρά υπ όψιν σου τυχόν αποτυχίες ή αρνήσεις.

Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα στις 1.13 μ.μ.

Θέλω αυτό που με λυτρώνει

Οι σκέψεις γίνονται εμμονές και λειτουργείς με πάθος. Κατάλληλο διάστημα για ερωτικά ραντεβού, συνευρέσεις και κατασκοπικές κινήσεις. Όψη που διαρκεί δυο μέρες ακόμα.

Σελήνη στους Ιχθύες εξάγωνο με Ερμή στις 3.24 μ.μ.

Διώξε το συναισθηματικό άγχος

Μετάδωσε τα συναισθήματά σου όπως ακριβώς είναι. Μην φοβηθείς να εκφράσεις πως αισθάνεσαι και να πεις αυτό που σκέφτεσαι.

Σελήνη στους Ιχθύες εξάγωνο με Πλούτωνα στις 8.57 μμ

Η λιακάδα που λιώνει τον πάγο

Βάλε ένα τέλος στη συναισθηματική ένταση και προετοιμάσου να ανοίξεις την αγκαλιά σου για να υποδεχτείς ένα γλυκό και τρυφερό βράδυ.

Σελήνη στους Ιχθύες τρίγωνο με Αφροδίτη στις 9.40 μμ

Πάω εκεί που αγαλλιάζει το κορμί μου

Το βράδυ αυτό είναι ερωτικό, ελκτικό, απολογητικό, καλλιτεχνικό, χαδιάρικο και σκανδαλώδες. Ανάλογα με την προσωπική σου ζωή, φρόντισε αυτό να το αξιοποιήσεις όσο πιο ερωτικά μπορείς. Εναλλακτικά, ασχολήσου με την τέχνη, ή πήγαινε να δεις μια ταινία στο σινεμά.

Ιχθύ, Καρκίνε και Σκορπιέ, εκμεταλλεύσου την ημέρα αυτή για να έρθεις κοντά με τον έρωτα σε οποιαδήποτε μορφή του.

Αιγόκερε, Ταύρε και Παρθένε, σήμερα άκου την καρδιά σου. Μην πιέζεσαι αλλά κάνε οτιδήποτε που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο των αμφιβολιών σου.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα, Υδροχόε, Δίδυμε και Τοξότη, αισθάνεσαι όλα γύρω σου να γίνονται από τους άλλους και εσύ να τα αποδέχεσαι ή να απορρίπτεις. Η μέρα είναι αποκαλυπτική.

Το astrology.gr σου εύχεται να μπορέσεις σήμερα να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλει η ψυχή σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved