Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/12;

Να εκφραστείς ελεύθερα, να επιβεβαιωθείς, να κάνεις κάτι που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου αλλά πρόσεχε τα ρίσκα που παίρνεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/12;

Σελήνη στον Υδροχόο στις 3.00 μμ

Η απελευθέρωση του πνεύματος

Με τη Σελήνη να περνάει στον Υδροχόο, περνάμε και εμείς σε ένα διήμερο που ο νους σκαρφαλώνει σε άλλα επίπεδα, ακούμε και λέμε έξυπνες ατάκες, το χιούμορ επιστρατεύεται και για να καλύψει συναισθηματικές αδυναμίες και γενικότερα νιώθουμε ασφαλείς, μέσα σε ένα διανοητικό πλαίσιο που λατρεύει τη διαφορετικότητα.

STEFANIA 300

Ήλιος τετράγωνο με Δία στις 4.52 μμ

Πετάω την πανοπλία μου γιατί δεν θέλω να με βαραίνει τίποτα

Η τάση να υπερβάλλεις είναι εμφανής από το μεσημέρι και μετά αλλά και για 3 μέρες ακόμα, καθώς και η ροπή προς οτιδήποτε είναι ασυμβίβαστο με το συνηθισμένο. Ως αργά το απόγευμα εκμεταλλεύσου αυτή την όψη για να εκφραστείς ελεύθερα, να επιβεβαιωθείς, να κάνεις κάτι που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου αλλά πρόσεχε τα ρίσκα που παίρνεις, χωρίς προφυλάξεις.

Ερμής εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 9.28 μμ

Έλα στο όνειρό μου και περπάτησε

Το βράδυ σκέφτεσαι πως θα ήταν καλύτερα να εστιάσεις στα ενδιαφέροντά σου και σε όσα απασχολούν τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Έχεις έμπνευση και δημιουργική φαντασία, αποσκοπώντας στο να γεννήσεις μια νέα ιδέα που θα προβάλλει την εικόνα σου. Συναντήσεις και συζητήσεις για δημιουργικά θέματα, τέχνη και επαγγελματικά σχέδια, είναι ιδανικές αυτό το βράδυ.

Τοξότη, Δίδυμε, Παρθένε και Ιχθύ, διογκώνεις τις καταστάσεις είτε καλές είτε κακές και δεν έχεις μια ρέγουλα. Είναι ωραίο να επεκτείνεσαι και να υπερβάλλεις αλλά μέχρι εκεί που δεν ζημιώνεσαι.

Αιγόκερε, Ταύρε, Σκορπιέ και Καρκίνε, σκέψου σήμερα πώς θα μπορέσεις να προωθήσεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου και κινητοποιήσου γύρω από αυτό. Οι καλλιτεχνικές ασχολίες απογειώνονται.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, προετοιμάσου να γοητεύσεις με το λόγο και την παρουσία σου, καθώς είσαι σε διανοητικό οίστρο χωρίς λιγωμένους συναισθηματισμούς.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη εβδομάδα με δημιουργική έμπνευση και αισιοδοξία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved